Gå til innhold

Kode så du kan endre templates og legge til addons?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg skal lage et system, som kan være grunnsystemet mitt i systemer jeg lager, nesten som et CMS system.

at man kan ha flere templates, addons så det er så fleksibelt som mulig.

 

Har lest litt om Smarty, men ble ikke noe klokere av det.

 

Det skulle gjerne blitt kodet i OOP, men da jeg ikke har mye erfaring innen OOP, bare "vanlig" php blir det vel heller vanskelig. Noen som har sett noen gode tutorialer på det emne? kan anbefalle noen gode bøker?

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja som flere sier: Er ikke noe vits i og finne hjulet opp på nytt..

 

Men personlig så ville jeg ha ihvertfall prøvd og kode dette selv, du får så utrolig mye mer erfaring og forståelse for koden som du skriver ;)

 

Les, les og les litt mer, det er mye info om både hvordan skrive kode og debugging av feilmeldinger, som du helt garantert vil få bruk for seinere, pluss at du vil ha bedre forståelse for koden du skriver nå, istedenfor og lese igjennom mange tusen linjer koder om et template system du i utgangspunkte ikke forstår et spøtt av.

 

Min anbefaling: Prøv og lag dette selv, spør på forumet etter hjelp hvis du står fast ;)

 

EDIT:

Det kan nok gå en god stund;)

Det er det MEST frekkeste jeg noen gang har hørt, synes du kan ta deg en god kikk i speilet før du svarer på noe som helst i dette forumet!

Endret av Famen
Lenke til kommentar

På forumet ;)

Vil bare si PS_CS4 at du mister mer og mer respekten fra dem som kan php her på forumet, slik som du driver og skriver nå, og sånn som med alle andre fjortiser her på forumet så kan du virke jævlig tøff bak tastaturet, det kan være at jeg også skriver "tøffere" bak tastaturet, men forskjellen er at jeg hadde turt og sagt dette til deg face to face.. - Synes du burde virkelig ta deg et grep i nakken, og holde tilbake på arrogansen og egoismen som det stinker langveis fra i innleggene dine.

 

Jeg kan ærlig si at jeg aldri har vært arrogant ovenfør folk som definitivt vet hva dem snakker om, og som jeg vet at jeg ikke kan stille meg i konkurranse med kunnskaps messig i forhold til programering, jeg synes du burde vokse opp og bli mer moden før du slipper deg løs på tastaturet her igjen, til slutt vil du sitte igjen med ingenting, av et forum som er til for og hjelpe deg med problemene som du kan støte på, vi forlanger faen ikke mye av folk før vi hjelper dem, bare litt respekt og at dem oppfører seg ovenfor andre her på forumet!

 

men enøff offtopic, skal ikke stjele denne tråden for deg Eivind :)

 

- Fredrik

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...