Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Slutten på vennskapet? :(


Gjest 15 år

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Pleier altid å få raske og gode svar her når eg spør om data relaterte ting. Prøver meg derfor på et lite spørsmål anngående et vennskap. Så, håper dere HW.no folk er like raske til å svare på slike spørsmål også ;)

 

Vel, saken er slik at eg føler eg kanskje har mista eit ganske godt vennskap. Eller vennskap og vennskap. Kva er eigentleg ein venn? Ho var hvertfall ein eg snakket endel med på skulen og var litt sammen med.

 

Det some skjedde var at me fikk beskjed av skulen om at me skulle ha eit nyttårsball. På dette nyttårsballet skulle me så innvitere med ein partner vi skulle sitte ved siden av under middagen. Litt pysete og sjenert som eg er turte eg ikkje å innvitere med ein eg var litt forelsket i. Mye lettere å spørre ei venninde/en jente jeg kjente ganske godt :roll:

Spurte henne derrfor om vi ikkje skulle gå sammen til ballet og det takket hun ja til og smilte. Virket altså som om ho hadde lyst. Nu i ettertid har eg derimot lurt litt på hvor smart dette eigentlig var. Etter dette har ho nemlig nesten ikkje villet snakke med meg. Hver gang eg har spurt henne om noe eller sagt noe til henne har ho berre svart fort og virket litt nervøs og gått bort til noen andre. Slik var det ein god stund, fant derfor ut at det kanskje ikkje var så mye vits i å snakke så mye med henne. Hun virket jo ganske avvisenede... Det hjalp selvfølgelig ikke. Ho svarte akkurat like fort og rart etter en måneds tid. Noen uker senere skjedde det derimot nokko, me fikk beskjed om at ballet var avlyst. Det ble altså ikkje nokko av. Etter dette var ho plutselig mye mer interessert i å snakke med meg igjen, merkelig nok. Nå derimot, enda noen uker senere virker ho litt sur igjen.

 

Skjønner ikkje helt kva som skjer. Tror dere ikkje ho liker meg lenger? Var jo liksom ho som ble venn med meg en gang i tiden :p Altid liksom vært ho som har tatt kontakt med meg.

Synes liksom dette er litt trist. Føler liksom jeg har mistet et vennskap og skjønner ikke hvorfor. Hva var det egentlig som skjedde? Kommer vi til å bli venner igjen? :cry:

 

Jaja, gidder ikkje å skrive mer nu. Sikker masse skrivefeil og sånn, er litt trøtt :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Å forstå seg på lunene til damer er en studie for livet. Er nå 47, og er fremdeles like "puzzled" over hvordan kvinner/damer/jenter tenker og agerer. Logikk kan man ihvertfall utelukke.

Sokrates og gjengen hadde nok tenkt seg forderva om dei fekk oppleve eit likestilt samfunn der damene fekk tenke fritt. Her brukte filosofane heile livet sitt på å tenke og gjerne dra slutningar til matematikk og logikk, i dag ser me kva fråvær av logikk kan føre til. :p

 

Så litt on topic.

 

Er det ein sjanse for at vennina di trudde du var interessert i eit litt meir intimt forhold når du inviterte ho til ballet? Når det vart avlyst vart ho litt letta sidan den kvelden ikkje var noko av, etter nokre veker kom derimot tankane tilbake om det verkeleg låg noko bak.

 

Du kan sikkert fundere og lure på dette ganske lenge, men om dykk kjenner kvarandre godt og stolar på kvarandre så kan du jo vurdere å ta dette opp med ho direkte?

 

Eg får litt såpeoperaproblematikk i tankane når eg les det du skriv. Ein liten kommentar eller handling som blir misforstått og som baller på seg i lange tider til stor frustrasjon for begge partar, en ingen av dei tør snakke ut om saken.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Einaste grunnen til at eg ba med akkurat henne var som sagt at jeg ikkje turte å be ut nokkon eg likte :p Hadde eigentleg inntrykk av at fleire andre gjorde det samme, derfor valgte eg også å gjere det ;) Litt trist om det er det som ødela vennskapet, eg er jo liksom ikkje nokko serleg forelska i henne, ynskjer hvertfall ikkje nokko forhold. Å snakke med henne om det tør eg heller ikkje, trur det kunne blitt litt vanskeleg. Kjenner henne liksom ikkje såååå godt. Trur det er få venner eg hadde turt å spørre om noe sånt. Kanskje eg er litt pysete?

 

Synes dere eg berre burde glemme vennskapet eller fortsette å prøve å snakke med henne en gang i blandt? Ser at ein her oppe skrev at ho kanskje kunne være forelska i meg. Har egentlig ikkje tenkt så mykkje på det før. Er det slik jenter oppfører seg når dei er forelska?

 

Rayline TWB: Kva skal ein bruke om ein ikkje kan bruke logikk? :huh: Aldri opplevd noe lignende med andre venner. Kanskje jenter reagerer litt annerledes på ting enn oss gutar? :p

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter
Drit i fortiden og se inn i fremtiden. Mao, om hun ikke gidder å bruke tid på deg så finnes det andre du kan bruke tid på.

Lettere sagt enn gjort, er eg redd. Selvfølgeleg ikkje alle vennskap som varer livet ut, men dette tok liksom slut på under eit minut. Da begynner ein å lure.

Lenke til kommentar
Drit i fortiden og se inn i fremtiden. Mao, om hun ikke gidder å bruke tid på deg så finnes det andre du kan bruke tid på.

Lettere sagt enn gjort, er eg redd. Selvfølgeleg ikkje alle vennskap som varer livet ut, men dette tok liksom slut på under eit minut. Da begynner ein å lure.

Om du vil ha et lykkelig liv så aldri bruk tid og krefter på å tenke over hva en kvinen gjør. Om hun stikker en dag uten et ord, ja så gjorde hun det. Ingen grunn til å gruble mer over det. Du vil aldri få en fornuftig eller ærlig forklaring.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter

Haha, høyres ut som om du har god erfaring innen dette temaet brutal mann :p

Nei, eg veit ikkje eg. Ser ut som om ho har funnet noen andre gutar å snakke med. Eg prøvde å bli med i en samtale mellom henne og noen venninder for noen dager siden, men det blei vel til at eg snakket med venninden og ho satt med på sidelinjen og så på. Litt vanskelig å glemme henne også, får nesten litt dårlig samvittighet, ho virker litt sur på meg :hmm:

Lenke til kommentar

Kanskje hun som ble usikker hvor dere stod? Altså at du spurte henne fordi hun trodde du følte mer for henne, hun visste ikke hva hun skulle gjøre...så trakk seg unna.

 

Men spurte du henne noen gang om HVORFOR hun ble slik? Syns det virker merkelig å bare anta noe er slutt, uten å i det minste prøve å snakke om det først....vennskap er jo godt å ha, blir synd å kaste det på sjøen om det er en misforståelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...