Gå til innhold

Finn CPU over 8000MHz


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den brukes til servere. Dyrt blir det oppsettet så det er nok til større bedrfiter. Den søtter opp til 4 cpu er på 2Ghz. Det blir 8Ghz. Men det er viktig å innse at den ikke vil kjøre Quake med en billiard FPS(bilder per sekund) fordi. De færreste programmer støtter bruken av flere CPU er, og ytelsen vil da bli ca det samme som om man kjørte de med bare en cpu fordi programmet ikke vet hvordan man skal bruke flere CPU'er. Men det er ikke så viktig da de som kjøper slike systemer nok ikke skal bruke den til å spille på. De er beregnet til å brukes i servere, og det finnes en del server software/OS som støtter bruken av flere Cpu er, og da vil det hovedkortet være konge.

Lenke til kommentar

Silenos: Vær så snill. Ha peiling på hva du snakker om før du uttaler deg om andres handicap. Spør du meg er ikke postene hans usakelige og de er heller ikke så vanskelige å forstå om du bruker 2 sekunder og litt godvilje. Jeg synes det er bra at forumet har personer som Thomas, for det er vel ikke slik at dette forumet bare er for de som vet alt og som skriver perfekt? Jeg skjønner heller ikke hvorfor du gidder å irritere deg over postene hans, du kan strengt tatt bare la være å lese de. Dessuten har jeg lært noe av denne tråden, og det er det sikker ta andre som har også.

Lenke til kommentar

har selv ett server hovedkort i en maskin jeg har stående (å støve...)

Dual P3-933mhz med 768mb ram. da jeg fikk det for ett par år siden så var det det ytterste kongekortet/maskinen noen visste om. null problem å brenne en plate i 16X direkte over nettverket samtidig som jeg spilte AlienVSPredator2 og spillte musikk og greier. utrolig bra i multitasking, og på den tiden var raskeste P4 løsning 1.6ghz.. var utrolig stolt over å ha en maskin som greidde å rippe en dvd i mer en 25fps med lyd :D

 

Quake3 Arena er det eneste spillet jeg vet om som støtter dual cpu'er og Q3 gjør en heller dårlig jobb (imho) med det. diverse spill basert på Q3 motoren har og MP støtte men dem som har lånt motoren fra ID til sine spill har som oftest brukket MP funksjonen i fordel for noe annet..

 

nei, skal du spille og surfe så holder det med en rask cpu. fire cpu'er i ett serverkort jobber ikke som en superrask cpu i ett spill. kun en blir nyttet og da er det heller lite vits i å invistere 150.000,- for en servermaskin når en annen maskin med bare en cpu og totalt koster 10.000,- gjør jobben mye bedre..

eneste bruksområdet for ett server kort er i ett server miljø der den kjører ett spesial designet operativ system med egne spesial designede programvare for akkurat den jobben maskinen skal gjøre.

 

glem det Thomas. du har allerede en god maskin fra før :)

 

PS: hvorfor skal alle plukke på en som ikke har det lett? prøv å lær deg kinesisk uten å ha en eneste mulighet til å høre hvordan ordet er oppbygget eller ha noen slags formening hvordan ordet blir uttalt så blir du jaggu meg dønn lik Thomas i skrivemåte og formulering.

 

00.03 cents..

Lenke til kommentar

I spill er det ikke vits å ha 4 cpu`r .. 1 funker like bra. Men, store server oprasjoner bruker dette..

 

Men hvis du driver med heftig video redigering eller 3DMAX studio så fungerer dual CPU systemet veldig bra, på grunn av dual cpu støtte.

 

Men, da må du vel bruke spesielle oprativsystem for og få nytte av fler enn 1 cpu i windows eller annet oprativsystem.

Lenke til kommentar
PS: hvorfor skal alle plukke på en som ikke har det lett? prøv å lær deg kinesisk uten å ha en eneste mulighet til å høre hvordan ordet er oppbygget eller ha noen slags formening hvordan ordet blir uttalt så blir du jaggu meg dønn lik Thomas i skrivemåte og formulering.

 

Jeg er så fullstendig enig med deg.

 

Jeg blir irritert når jeg ser at folk rakker ned på personer som har spesielle problem som f.eks være døv. Det er ikke lett for personen det gjelder, det skal være helt sikkert. Og at dere rakker ned på han gjør han ikke særlig glad. Tenk dere om før dere skriver!

Lenke til kommentar
Please..

Er litt irritert på mr. Thomas :-) nå. Han har mange poster hvor han har usaklige og uforståelige spørsmål. Greit nok at han er døv, men det gir han ikke lov til å oppføre seg som en tosk.

 

*edit: liten skrivefeil

 

Skjerp deg, Silenoz!!

Dette er en simpel og utrolig barnslig oppførsel av deg!

La alle få lov til å skrive med det språket de har uten at slike som deg skal forsure miljøet her!

 

Ps: Hvor er moderatorene?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...