Gå til innhold

CyberSync, alternativ til PocketWizard


Anbefalte innlegg

Jeg har i lengre tid vært i søken etter en habil løsning for trådløs blitsstyring. Dessverre er de billige løsningene nettopp det (les: billig) og gullstandarden (PocketWizard) litt vel dyr... Tankene gled hele tiden tilbake til PW, men den (lille) fornuften jeg har, har holdt meg hele tiden tilbake.

 

I dag mottok jeg en (CST) sender og tre mottakere (CSRB) av Paul C. Buffs CyberSync. Det hele (inkludert toll, tull osv.) kom på rett i underkant av tretusentrehundre.

 

 

 

3190783169_6654f34315.jpg

3191630634_3e6d52d1cf.jpg

Flickr

 

 

 

CyberSync er heller ikke perfekt, men kompromissene er hvertfall mer overkommelige for min del. Oppladbare batterier i mottakerene på Elinchrom Skyport var for meg en deal breaker på samme måte som pris på PW.

 

Noen av CyberSyncs lyter er små og kan relativt enkelt kompenseres for:

1. Det finnes ingen festeanordning. Løsning: borrelås

2. Det finnes ingen av-knapp. Løsning: møbelknotter med hull i.

Det største ankepunktet må vel være at det Ikke er mulig å gruppere kanaler.

 

Til nå har jeg bare fått testet at alt virker, samt gjort noen modifikasjoner. Jeg kom også over en genial løsning for oppbevaring når jeg var innom Clas for å plukke opp borrelås (møbelknotter fikk jeg svarte hos Jernia på Bystasjonen). Sjekk ut varenummer 40-4336, som uten problemer kan huse seks mottakere (evt tre mottakere, en sender, kabler og tre-fire hotshoe til PC)

 

Tester som kan være verdt å sjekke ut for å få et helhetlig bilde (ettersom jeg har for (u)vane å slenge ut litt uferdige tanketråder):

Test på Pentaxforums

Unboxing

Distansetesting

Endret av sascha66
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser også på denne løsningen..

 

De har visst en meget bra synk-tid - bare blitsene som begrenser. Jeg liker virkelig størrelsen, og Paul C. Buffs kundeservice virker upåklagelig.

 

Eneste men'et jeg finner, er som du nevner muligheten for gruppering, noe som har ledet meg mot Bowens' Pulsar.. Blir litt dyrere, men fremdeles billigere enn PW.

 

Vurderte du disse?

Lenke til kommentar

Jeg hadde nok dessverre ikke dem med i vurderingen, men det skulle ikke vært mye prisøkning før jeg heller ville gått for PW.

 

Gruppering ville vært veldig kjekt å hatt, men jeg håper på at Paul C. Buff kommer med en oppgradering av CST (Cyber Commander er litt overkill) på sikt. Alternativt er det også mulig å sette en CST på hotshoe og koble en til via PC-sync, men såfall ville en av-knapp vært grei å ha...

 

Jeg ble forresten meget positivt overrasket over responstiden til Paul. C. Buff, de sendte varene et halvt døgn etter ordren var sendt inn.

Endret av sascha66
Lenke til kommentar
her er et annet alternativ for blitsstyring, er det noen som har erfaring med disse?

 

Synes selv disse ser veldig interessante ut og prisen er vel heller ikke avskrekkende.

 

RadioPoppers tilbyr en meget spennende løsning, men frekvensen de går på forstyrrer/blir forstyrret av GSM-nettet vårt ettersom jeg har forstått det..

De har planer om en europeisk versjon, men tror ikke den er på tegnebrettet engang foreløpig.

Endret av runniz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...