Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Så en video hvor CunninLynguist pratet om at de skal jobbe med Thomax på deres kommende album. Det blir spennende å høre!

Stemmer det, overlegen seier i avstemningen.Massive cred til CunninLynguist som lar fansen få bestemme hvordan Strange Journey Volume 3 skal bli. Poll på produsenter, rappere, lyrics

Orginalt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Og når man snakker om Ghostface Killah! Ny låt fra Twelve Reasons to Die - kommende album fra Ghostface og Adrian Younge (som produserte soundtracket til Black Dynamite-filmen). RZA er executive producer. Albumet blir beskrevet som "a mix of "classic 36 Chambers-era RZA with Portishead, and the Italian film music of Ennio Morricone."

 

Plata dropper 16 april.

 

Ghostface Killah - The Rise of the Ghostface Killah (Prod. Adrian Younge)

 

http://www.youtube.com/watch?v=AtHb0ALkFzo

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Har egentlig aldri hatt sansen for hiphop, regner med det har vært mest pga. at det jeg har hørt er typisk generisk vglista topp 20 hiphop, men snubla over vinnie paz og prosjektene han har deltatt i (jedi mind tricks, army of the pharaohs og soloalbumene hans) og dette falt i smak, greit nok noen av tekstene hans er et forferdelig møl av konspirasjoner men det er fett liksom.

 

Noen som har noen lignende artister å anbefale?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Du kan sjekke ut de individuelle gruppene og soloartistene som er i Army of the Pharaohs, f.eks. Outerspace. Ellers har du Lost Children of Babylon og Immortal Technique b.la. som kjører samme stil som Jedi Mind Tricks, og ofte samme type beats. Blir noen konspirasjonsteorier der også, men det er som oftest fokuset innenfor Jedi Mind Tricks-campen.

 

Sånn bortsett fra det vil jeg anbefale at du tar en titt i førsteposten, og prøver deg ut på noen av artistene/gruppene som er listet der, mulig det er noe som faller i smak. Ellers så bør du holde deg langt unna all hip-hop som ligger på VG-Lista, eller generelt spilles på radio. Det er ikke ekte hip-hop, vet du!

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Noen som har noen lignende artister å anbefale?

 

Fikk også selv øynene opp for rap/hip-hop med Jedi mind tricks (helt tilfeldig, bare klikket på navnet i Spotify). Derfra gikk det til AOTP og alle de individuelle folkene som nevnt over, så det er den "sjangeren" innenfor rap som funker for meg. Ellers har jeg veldig sansen for Snowgoons (de første platene er på tysk, men absolutt verdt å høre på), Al'tarba, La Coca Nostra. Ellers er det bare å klikke seg videre på related artists eller de forskjellige rapperne som har "gjestet" de enkelte sangene på et album.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Har fått med meg at plata er ute, men har ikke får hørt noe mer enn de låtene som har lekket i forkant. Inspectah Deck er herlig, men jeg er ikke så altfor stor fan av Esoteric. Dog synes jeg 7L er en herlig produsent. Men plata hadde gått meg hus forbi om det ikke var for Deck. Skal ta en gjennomlytting i kveld.

 

Edit: Ok, plata var jævlig fet!

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Ellers slapp RA The Rugged Man en ny singel fra hans kommende plate, Legends Never Die, som dropper 30. april. Der har han fått med seg bl.a. Masta Ace, Kool G Rap, Talib Kweli på gjestevers, og Fizzy Womack, Ayatollah og Buckwild m.fl. på produksjonen.

 

R.A. The Rugged Man - The Peoples Champ (Prod. Apathy)

 

http://soundcloud.com/naturesounds/the-peoples-champ

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...