Gå til innhold

Initiativ: Skal vi ta rotta på Jamba?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om audacity er nevnte her i tråden, men hvis man bruker to minutter på opplæring kan de aller aller aller fleste lage sine egne ringetoner ved klipp og lim metoden.

Riktignok får man ikke slikkende hundehvalper opp på skjermen, men hvem vil nå ha det?

 

Må da være beste måten å redusere inntekten til Jamba på?

Lenke til kommentar

Støtter dere fult ut Jamba SKAL vekk fra tv. På MTV nå nettopp viste de minst 5 slike Jamba reklamer! det er noe stort tull!

 

Burde fått noen som fikk laget en reklame mot disse Jamba greiene på tv, gjerne legge ut litt på Amobil eller lignende om dette

 

Silence I Kill You Jamba!!

Lenke til kommentar
bare lurer, men har plateselskapene/artistene godkjent at deres musikk skal kunne selges på denne måten?

Har tenkt på det samme og særlig når det gjelder Achmed the dead terrorist. Har Jeff Dunham gitt tillatelse til bruken av ham i sånne reklamer eller er de rett og slett så umoralske at de de bruker han, replikkene hans og stemmen hans til å tømme kontantkortet til 10-15 åringer uten noen form for tillatelse?

Lenke til kommentar
bare lurer, men har plateselskapene/artistene godkjent at deres musikk skal kunne selges på denne måten?

 

mykkje av det som: Den kaninen, achmed, crazy frog, bæbæ lille lam osv, er sanger uten kopieringsbeskyttelse

 

Men ekte musikk vet eg ikkje korleis dei kan bruke.

 

hvis de selger ekte musikk uten tillatelse holder de på med betalt piratkopiering, så kanskje her er det en mulighet til å slå dem konkurs(?)

Lenke til kommentar

Har kjørt forbi Jamba's kontorer i Berlin, og faen heller, jeg hadde lyst til å løpe opp og skjelle de noe jævlig ut! Jamba er så latterlig, irriterende og ødeleggende at de burde bli bannlyst fra internett, radio, tv, aviser og serie-blader. (og eventuelle andre medier). De driver med falsk reklame og det med liten skrift er ALTFOR liten skrift! Jeg er 100% med på ALT som er imot Jamba!

Lenke til kommentar

Er det jamba som styrer de der Love calculator og waste ur money quiz også?

Samt det der horoskop tingen til 400kr som det kommer reklame om på viasat4 og tvnorge tror jeg.?

 

MTV er jo nesten en reklame kanal da, er det "pause" i en serie så kan du like greit bytte kanal og se 5-10min der før du skifter tilbake.

Lenke til kommentar

Gjennom TONO får alle artistene som blir spilt på TV eller i reklamer penger for hver gang låten deres spilles, så de har nok full tillatelse fra dem.

 

Hvis dere tror det er ille i Norge, prøv å se tysk MTV på kveldstid. Der er det reklamer hvert 5. minutt, og nesten utelukkende Jamba. Samme snuttene kommer gjerne flere ganger i samme pause også. Innimellom en og anna sexchat/telesex annonse.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det skremmer meg litt at denne tjenesten er tilgjengelig for barm. Har opplevd å ha kunder innom som forteller at de fyller på kontantkortet til ungen og det er tomt innen to dager, selv om ungen bare har ringt innad fri familie. Det har en del ganger vist seg å være slik at ungen èn gang har deltatt/bestilt noe fra jamba. Det strider veldig mot norsk lov å tillate barn å ha abonnementstjenester som koster penger. Problemet er jo at foreldrene står gjerne som juridisk eier av telefonnummeret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...