Gå til innhold

hvordan kan jeg dele opp en stor fil?


Anbefalte innlegg

Jeg har en .bin fil liggende på harddisken som er i underkant av 800 mb. Jeg har cd-er til å brenne denne på, men cd-brenneren min kan ikke brenne 800 mb cd-er. Naboen min har en cd-brenner som klarer dette, men da må jeg først få filen over på hans datamaskin. Det jeg tenkte for å klare dette var å dele opp filen i to for så å brenne hver av de to filene på hver sin cd, flytte de til hans pc, sette de sammen og brenne de. Men hvordan skal jeg få delt opp filen? Jeg vet at WinRAR kan sette sammen filen med endelsene .001 osv. Kan det også dele opp en fil til sånn filer eller trenger jeg et annet program for dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Før i verden så brukte jeg et program som het winsplit for å splitte filer som var store til en diskett. Hvor du får tak i det vet jeg ikke, og jeg jeg vet heller ikke om det tar så store filer. Har ikke hatt det problemet siden cd-brennern kom i hus.

Lenke til kommentar

Det er en film i formatet SVCD. Det betyr at det ligger flere mapper der også som inneholder diverse filer. Hvordan skal jeg gjøre det med de mappene? Skal jeg bare dele film filen og brenne mappene på en cd også? Hvilket program er det beste for å dele filmer og/eller andre filer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...