Gå til innhold

Verdipakke med på kjøpet v kjøp av Nikon D80-kit


Anbefalte innlegg

I utpakkingen av mitt nye Nikon D80 finner jeg en "verdipakke" til en "verdi av kr 2250", som jeg lurer på om jeg skal ta vare på. Det er nærmere bestemt årlig rens og oppgradering av programvare i tre år, hvor fraktkostnader til Nyborg (Norge?) ikke er inkludert. Samt et to-timers innføringskurs i nærmeste store by. Noen erfaringer eller synspunkter her? Er denne rensen og oppgraderingen verdifull nok til å sende kameraet i posten?

Endret av Junien
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
helt glemt det jeg, er det mulig å ta dette noe annet sted enn å sende til nyborg?

hva med å gå innom foto knudsen eller foto video?

Du kan gå innom fotovideo å betaler mellom 600-1200 pr gang du får støv på ccd`n.

prisen varierer om det er tørr rens eller våt rens.

det er faktisk sykt greit å billig det du har fått gratis av Nikon

Lenke til kommentar

Det er en god pakke. Du må sende til Nyborg fordi det er der Nikons partner ligger, og de vil jo ikke betale andre for å gjøre jobben som en partner allerede er betalt for å gjøre.

 

Selv om det går greit å fjerne støv selv, så krever det både utstyr og litt kompetanse/øvelse. Hvorfor du skulle kaste vrak på tilbudet om gratis rens forstår jeg ikke. Den pakken er definitivt verdt det, og et godt tilbud fra Nikon til deres kunder. Og siden du åpenbart er helt fersk er sikkert ikke det kurset helt bortkastet heller. Tvert imot. Jeg tror du får stort utbytte av det.

 

I det hele tatt skal Nikon ha honnør for å levere denne pakken med rimelige kamerapakker gratis. Jeg kunne godt tenkt meg en gratis deal med rens av kamera, selv om det betyr at det må sendes til en annen by. Det er sikkert mulig å levere kameraet inn i butikken for å få de til å sende det også, men det skal jeg ikke påstå for skråsikkert.

 

Uansett er dette et godt tiltak/tilbud fra Nikon.

Lenke til kommentar

Hjertelig takk for gode svar, jeg er blitt overbevist om at dette er et godt tilbud som jeg bør benytte meg av. Det er jo slett ingen selvfølge, alle (som har postkasse) opplever jo ikke så rent sjelden at slike litt bortgjemte (les: lett å glemme) pakketilbud som er gratis/"gratis", fort kan gi mer bry og risiko enn gevinst. Men dette skal jeg altså definitivt slå til på, og hvis jeg i tillegg får butikken til å pakke kameraet for meg, er det jo også mindre risiko med å sende i posten. Bør jeg gjøre dette uansett om jeg får merkbare problemer med støv, eller? Sånn rent for sikkerhets skyld, liksom?

 

Kurset er litt lettere å ha tiltro til, helt uproblematisk å forflytte meg selv til nærmeste kurssted;)

Lenke til kommentar

Støv som er tørt kan du enkelt fjerne selv med en blåsebelg,bar husk og hold kameraet med objektivåpningen nedover.

blåsebelg kjøper i fotoforretning eller på apoteket "øreskyllepumpe eller noe sånt heter det"

 

Når du ikke klarer og fjerne støvet på den måten er det å bruke en profesjonell et greit alternativ.

Og levere kameraet til butikke for vidresending er nok det lureste,da de står ansvarlig hvis kameraet forsvinner underveis.

Lenke til kommentar

Uansett er det tilbudet en god grunn til å passe på eskene til kamera. Selv om det er butikken som sender inn kamera for deg så ligger det tryggest i esken sin. Så behold eskene til den gangen når du skal sende det inn for rens. Og det kommer du garantert til å gjøre innenfor serviceavtalens tidsramme.

 

Uansett hvor enkelt mange hevder at det er å rense kamera selv, så er det enda greiere å få fagfolk til å gjøre det for deg. Så kan du heller fortsette på egenhånd når avtalen går ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...