Gå til innhold

Veldedighet i stavanger?


Nie

Anbefalte innlegg

Jeg er noenlunde nyinnflyttet i stavanger, uten verdens beste økonomi, så mange fritidstilbud går dermed ut. Jeg har derimot en interesse jeg gjerne skulle satt ut i live, og det er det å drive med veldedighet. Jeg har drevet litt med det fra før av, innsamling, basarer ol, men da med ett nettverk å støtte meg på, og jeg har kjent til nærområdet og lignende. Men nå skulle jeg gjerne begynt med litt veldedighet i stavanger. Det eneste jeg har klart å spore opp til nå, har vært ting der "ett kristent verdigrunnlag" har vært et kriteritum, og det er meget uaktuelt.

 

Så nå lurer jeg på om noen her muligens har noen tips til meg? Jeg har tidligere jobbet som frivillig i kattehuset i bergen, jeg har stått i kiosk for idrettslag, arrangert basarer/loppemarkeder og hjulpet til med basarer/loppemarkeder. Nå kunne jeg godt tenke meg å prøve noe med mennesker, direkte med de menneskene som trenger hjelp. Helst uten at jeg trenger "et kristent verdigrunnlag". Jeg er absolutt ikke typen man går til for å få noen å be med, kan man si.

 

Det skal nevnes at jeg ikke har noe i mot å støtte en kristen organisasjon, jeg vil bare ikke måtte gi ett veldig kristent intrykk. Og om det har noe å si, så er jeg bare 18. Om enn svært veslevoksen til tider.

 

Hjelp meg? :cute:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...
  • 8 måneder senere...

Bump og velkommen til Stavanger.

 

Nærmest hver bidige lørdag er det noe veldedighet av et eller annet slag på den åpne plassen mellom kulturhuset og Platekompaniet. Har sett ting som Redd barna, Kirkens nødhjelp og Røde kors der. FOr ikke så lenge siden var det en som sto med et stort kart over Vestbredden og oppfordret til støtte til Palestina.

 

Foreslår at du stikker dit og ser en helg du har fri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...