Gå til innhold

Team Fortress 2 - Snakketråd.


Anbefalte innlegg

Noen som selger Soda Popper? Jeg har overflod av items så betaler godt. Har også 2 av den aller første Heavy-hatten som kom, football helmet eller hva den heter.

 

Snakker du standard Soda Popper (ikke strange)? Har et par til overs, så kan gjerne trade. :)

Endret av Artorp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Da har jeg begynt å spille TF2 igjen, er veldig uvant med alle items'a som alle driver og bærer rundt på. "Kjedelig" nok virker det som om default wep til soldier passer meg fortsatt best, utenom da at jeg har bytta ut spada med hakka selvfølgelig.

 

Men et lite spørsmål ang. alt dette med items - jeg ser det er endel som har stranges, er dette folk som har spilt mye, vært heldig med crates og brukt penger på keys? Har kjøpt et par keys bare for å prøve men fikk noe kjedelig scout-greier. Kjipt å bruke mye tid på å få noe til hovedklassen, må jeg drive og henge på trade på reddit f. eks hele dagen lang for å få det jeg vil ha? :p

 

Edit

Forresten, sist gang jeg spilte TF2 aktivt må ha vært noe slikt som i 2008/2009, så begynner å bli en stund siden. Kommer heldigvis raskt inn i det. Add meg gjerne på Steam eller del servere dere henger på så har jeg noen å spille med utover en pub-server jeg henger fast på nå (Forlix #2).

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Oki, greit å vite Sangesland.

 

Har satt meg litt inn i item-systemet etterhvert og funnet ut at det er særlig et misc-item jeg har lyst på, nemlig the All-Father. Denne koster såpass mye i store at jeg ikke har spesielt lyst å kjøpe den, så tenkte å spørre - har jeg noe som er av verdi nok til å trade meg til det? Har to stranges for scout men spiller det ikke engang :p

 

Bare å gi bud/henvise meg til et sted jeg kan trade hvis jeg har noe som er i nærheten av verdi :) Har et par items på en annen side og, men det er scraps og slikt.

 

frFPB.png

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Heisann Occi! Mener jeg la deg til tidligere :)

 

Som regel (les: alltid) kan det lønne seg å kjøpe ting på markedet istedet for å kjøpe i butikken, der items er overpriset til de grader. The All-Father er en veldig populær misc item, og går nå for 4-6 nøkler på markedet. Merk at nøkler og metall brukes som penger i tf2-markedet. Markedsverdien for nøkler ligger nå rundt 1.40 USD, som tilsvarer rundt 1,1 euro (markedsverdien for nøkler er lavere enn det de kjøpes for i Mann Co store). Går du markedsveien kan det hende du må ut med rundt 5 euro for en All-Father, som er betydelig lavere enn de 10 Euro den koster i MannCo.

 

Husk også at linken Sangesland viste til bare er pekelinjer på markedsverdien til items, selv om den kan gi et godt estimat. I bunn og grunn har items bare den prisen som spillerne selv tildeler dem, markedet lever sitt eget liv og prisen på items er dynamisk. For eksempel lot den siste oppdateringen til TF2 Frying Pan bli brukt av scout, sniper, pyro, medic og heavy, i tillegg til soldier og demoman som opprinnelig var de eneste som kunne bruke våpnet. Derfor kan vi forvente at prisen på dette våpnet går opp noenlunde, selv om tf2spreadsheet ennå ikke er oppdatert.

 

Det sagt, så er det også andre faktorer som spiller inn, som for eksempel om et item er blitt gitt som gave, om den kan craftes, byttes, kvaliteten på våpnet (vanlig, vintage, strange osv.) og i enkelte tilfeller kan det være noe spesielt med nettopp "dette" våpnet, som gir det et høyere verdi. Derfor er det vanskelig å avgjøre en items verdi etter et bilde. Det beste er å linke til en side som viser backpack, slik som tf2b.com.

 

Jeg sjekket backpacken din, og tror nok du ikke har nok til å kunne bytte til deg en All-Father. Begge hattene dine er ikke craftable, og går derfor for mindre. (Også en grunn til at man bør unngå MannCo, hatter kjøpt der går for mindre på markedet). De fleste bruker heller strange våpen enn vintage, så vintage våpen går for opp til 1 reclaimed hver, ofte mindre. Det finnes derimot enkelte vintage våpen som er mer verdt, nemlig de med unormale nivåer. Hvert våpen har sitt eget nivå, f.eks har alle frying pan "Level 5". Enkelte vintage våpen har nivåer som avviker fra normalen, og da selger de gjerne for mer, men det markedet er veldig nisjé. Flare Gun generelt har level 10, men ditt er level 82; så den bør du være ekstra forsiktig med å bytte bort! I beste fall kan man få en refined metal ekstra, men jeg vet ikke om nivå 82 er en særlig attraktivt tall.

 

Tokens har stort sett like stor verdi som vanlige våpen.

 

Ellers har du en crate 41, den var verdt noe en stund like etter at den kom ut, men har nå gått ned til vanlig pris. De to stranges går heller ikke for så mye, kanskje 1 refined om du møter rett person.

Endret av Artorp
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Takk til begge for veldig nyttig informasjon! :) Item-systemet er mye mer innviklet enn man skulle tro mtp. trading, ganske interessant men er jo nesten et spill for seg selv.

 

Og takk til Artorp som ga meg en hyggelig pris for sin All-Father! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...