Gå til innhold

PS2 - er dette fremdeles et alternativ...


BillyJoe

Anbefalte innlegg

Hvis konsollen skal brukes på tv som ikke er større enn 32" og ikke til eget surround anlegg så er vel egentlig PS2 et greit valg synes jeg.

 

Du kommer veldig billig unna med konsolldelen og kan heller legge noen penger i flere spill. Spillutvalget er formidabelt!

 

Hadde jeg vært 8 år så tror jeg at jeg heller ville ønsket en enkel konsoll med 5-10 spill enn en dyr, avansert med kanskje bare 2 spill :)

 

Så når barna blir litt eldre så blir det enklere - da vet de akkurat hvilken konsoll de vil ha - da har du ikke noe valg (hvis du ikke vil ha sure miner under julegaveutdelingen da :) )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gutter..gutter...

 

Det bør være rom for forskjellige meninger uten at ting går fullstendig av hengslene.

 

Men, når man får renset vekk endel støy står jeg tilbake med ganske mye god informasjon fra denne tråden. Det er sånn at brukerne av konsollet er så små enda at de ikke har noe forhold det tekniske. Vurderingen skjer slik: Kan man spille Lego Batman? Kongekonsoll :w00t:

 

PS2 er et godt alternativ. Mange spill, rimelig, lett å få tak i ekstrautstyr, Ebay vil jo være en kilde til mye underholdning i lang tid fremover.

 

Etter å ha tenkt på dette et par dager heller jeg kanskje mot at Wii kanskje er det beste alternativet. Noe dyrere i innkjøp riktignok, men har fremtiden foran seg. Det jeg liker best med Wii er at det er veldig interaktivt, noe som er en god ting i disse tider (det blir nok Cartoon Network). Fant også ut at Worms finnes for Wii, og at man "kaster" granatene med remoten. Da ble plutselig pappaen (gammel Worms fan :dribble: ) interessert også. Ser vel ikke at Wii har de store rally-titlene, noe som i tilfelle ville avgjort saken ;)

 

Får tygge litt til på dette. Takk for alle innspill, har lært mye. Tror forøvrig arvingene blir happy uansett valg:-)

 

BJ

Lenke til kommentar

Skal far også ha det gøy tipper jeg mer mot 360, den har også mange av titlene du nevner. I tillegg vil den vil vare mange år lengre enn PS2, den støtter HD, har masse interessante titler som: Lego StarWars/Batman/Indiana Jones, Worms (Xbox Live Arcade-spill, så det er billig!), Banjo-Kazooie, Crash Bandicoot, Viva Piñata spillene, Madagascar, Rottatouille, Wall-E, med mer.

For far har du i tillegg har du de store biltitlene også som Forza Motorsport, Colin McRae DIRT, Rallisport Challenge, GRID, med mer.

 

De jeg kjenner som har Wii sier den er gøy i begynnelsen, å bruke håndkontrollene er en fest. Dessverre har den lite stayingpower så etterhvert støver den ned istedet. For de fleste tok det svært kort tid. Men det er mulig barn synes slikt er morsomt lengre, de jeg har erfaring fra er 20-30 år.

Lenke til kommentar
PS2 er en konsoll fra forrige generasjon. Det blir som å kjøpe en CD med Torbjørn Egner når ungene ønska seg Turboneger.

 

Kjøp dem heller en Xbox 360 så har du en maskin for framtiden, som leverer HD-bilde og som kan spille "alt" av både nåværende og framtidige spill (Playstation har få eksklusive titler, færre enn 360). Prisen på 360 er også svært fordelaktig, en tredjedel av PS3, halvparten av Wii(som ikke er HD-kompatibel), og bare noen hundrelapper mer enn PS2.

 

Fantastisk bra sagt!! Må nesten innvilges i min signatur! :D

Lenke til kommentar
Passer det ikke bedre å si kassett? Altså:

PS2 er en konsoll fra forrige generasjon. Det blir som å kjøpe en kassett med Torbjørn Egner når ungene ønska seg en CD med Turboneger.

 

Det er kanskje en god mulighet for at Torbjørn Egner passer bedre for en 5 og en 8 åring i forhold til Turboneger. ;)

Lenke til kommentar

Wow, evolusjon i åpen favør. Nå er man gått bort fra Ford og Ferrari og kjører på Turboneger og Torbjørn Egner. Nice :)

 

Men seriøst, PS2 er i mine øyne et holdbart alternativ selv om grafikken ikke er av topp moderne utgave. Spillutvalget er stort og variert og passer til envær smak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...