Gå til innhold

ArmA II: Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehe, typisk. Kjøpte spillet tidligere i dag på den directdownload siden. Spilt i 4 timer nå, opplever spillet som ganske underholdene. Men utrolig mye og sette seg inni, er ganske komplisert. Grafikken er jo helt fantastisk, noe av det stiligste jeg har spilt. Så glad jeg får spilt med alt på topp utenom view distance. Opplever at fiender er vannsklige og få øye på, og at det er lite action. Men det har sikkert mye med at det ikke er så mange som spiller online. Finner sjeldent fulle servere, men og fly er utrolig morsomt. Har ikke joystick og slik, men lever meg skikkelig inni det. Dere som har spilt litt lenger enn meg, kan man ikke både være pilot og avfyre diverse våpen på de forskjellige helikopterne?

Lenke til kommentar

Lite folk.. synes det er masse fulle servere egentlig. Spiller du V1.02 ??

 

Spiller en del coop Campagin. 4 stykk som gjør oppdrag sammen og vi holder på men oppdrag Manhattan. Noen som har noen tips for hvordan gjøre hovedbasen (insurgents)? Har vært inne der med APC og noen andre vogner + alle fire til fot, men blir til at vi blir drept der og spawner til save for så å bli drept igjen.. da starter alt på nytt i Ospry'en og det er forbanna irriterende.

Lenke til kommentar

Multiplayer kan være ganske komplisert. Men det er bare å spørre hva som er hva på serveren. De fleste jeg har spilt med har stor forståelse for at spillet er stort og komplisert.

 

Hadde en morsom opplevelse i domination, modusen jeg spiller mest. Jeg brukte laseren for å peke frem mål til han som satt i harriern. Jeg hørte en tanks i nærheten, og fant den inne i et rom i et hus(!). Det hadde bugget seg litt altså. (Kjipt man ikke kan ta screenshots.) Spillere flokket jo seg rundt for å se på, men ante lite om missilen som kom farende, etter min kommando. Piloten fikk 5-6 teamkills og la skylda på meg som pekte frem målet. Var vel kanskje min skyld. Uansett, utrolig kul multiplayer om man setter seg litt inn. Finnes ikke noe annet spill med samme dybden og realismen.

Lenke til kommentar

Ja, online er det helt greit å spille sånn på det oppsettet jeg har i siggen (ser ca ut som den første videoen under på min skerm). Er ikke sikker på om jeg har den beste FPS'en akuratt. Men jeg liker å ligge på avstand eller kjøre helikopter og sånt. Akuratt nå er det mest coop Campagin, sittet 12 timer med en mission sammen med 4 kompiser og spillt i hele dag omtrent. Da hoster jeg spillet på min maskin. Har ikek spilt så mye Arma før så det er en læringsprossess inni bildet her også¨.. hehe. For full utelling i frames pr second og rambo stil går det i andre spill. Virker ikke som Arma er helt lagt opp til å spilles på samme måte som cod og bf heller, så da er vel ikke nødvendig med høy fps heller?

 

Fant forresten to fine videoer, husker ikek om jeg har limet dem inn her før, men snurr film

 

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Lasta ned den digitale versjonen Her installerte å marerittet var et faktum.

Virker som jeg er med i et "pre beta ekspriment".

Selv med 1.02 patch

Det er fullt av grafikk bugs og feil

437158.jpeg

437157.jpeg

Har tråla Forum til utgiver

Uten at det har gitt noen bedre resultat.

Hjelp motas med stor takk...

Spillet ender vel med på å bli lagt på hylla til feila er fixa.

Tatt fra support forumet

Arma2 a pure Bug desaster

Lenke til kommentar

Gamestop på Liertoppen venter på å få inn. Det er forsinkelse med forsendelsen i følge han jeg prata med. EB Games på Liertoppen vet ikke når de får inn.

 

Spaceworld og Expert i Asker sentrum har ikke fått inn og vet ikke når de får inn.

Game, Electroworld og Platekompaniet på Sandvika Storsenter vet heller ikke når de får inn første forsendelse. Vet ingenting om Elkjøp og Lefdal i Sandvika. Tenkte jeg kunne ta en telefon dit straks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...