Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ønske å bli mamma igjen


Gjest Guest_Line_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Line_*

Tdien begynner å gå. Blir snart 32 år. Jeg har jobb, og to store barn, som jeg fikk ganske ung. Ønsker meg veldig ett barn til... og mange tanker melder seg.

 

Tenker på donor ved klinikk i Danmark, men har også lagt meg opp en annen tanke.... Lurer på om det kan være noen menn som er single, og føler det er på tide å bli pappa. Men veldig viktig å finne en mann som er seriøs, og til å stole på.

 

Grunnen til at jeg vil søke på denne måten, istedet for å finne meg en livspartner.. er at å finne en livspartner tar tid, og jeg er 32 år. Har tatt litt skrekken av forhold nå, siden jeg opplevde et spesiellt brudd for en tid tilbake. Og dating tar tid..

 

Jeg ønsker å komme i kontakt med en mann som er klar for å få barn, og som ikke sier at et mulig forhold er helt utelukket.

 

Line

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

jeg har slettet to poster. den ene var en gjestepost som ikke overholdt reglene for gjesteposting og den andre en kommentar på denne.

 

TS: så du er alenemamma til to og ønsker å få en pudding til? jeg tror nok du sitter i en båt med mange andre med tanke på at du har dårlig erfaring med hensyn til tidligere forhold. selv er jeg et år eldre enn deg og har ingen barn (ei helle rnoen å dele livet med).

 

vil du ikke ha en farsfigur til barna dine?

Lenke til kommentar

Ikke for å være noen gledesdreper, men enhver kar som går med på å gjøre deg med barn, knytter seg til et hav av rettslige ansvar å tenke på inntil barnet er 18 år. Uansett hva du måtte ønske, si og love i dag, situasjonen fram i tid kan plutselig bli en helt annen. Kanskje er du f.eks. avhengig av barnebidrag for å klare deg økonomisk.

 

Om du finner en du ihvertfall planlegger å tilbringe livet med, er kanskje saken en annen, men ellers ville jeg frarådet enhver her å melde seg som frivillig kandidat.

Endret av JerkenovDecoq
Lenke til kommentar

Det først som slår meg er at dette høres litt egoistisk ut overfor ditt (eventuelt) kommende barn. I utgangspunktet mener jeg at før man velger å bringe ett barn til verden skal man gjøre sitt ytterste for å legge alt til rette for det. Slik jeg ser det må det å vokse opp i en familie hvor far og mor bor sammen i ett forhold være bedre enn med to foreldre som ikke gjør det.

 

På den andre siden, hvis man jeg får lov til å dømme noen etter ett enkelt innlegg, virker du nokså oppegående, og det at du har to barn fra før av teller jo absolutt ikke negativt. Når sant skal sies vokser jo de aller, aller færreste opp under perfekte omstendigheter..

 

Godt mulig jeg er veldig streng. Er gjerne det innenfor det tema her. : )

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Minner om retningslinjenes punkt 10, som blandt annet sier dette om korte meningsløse innlegg:

 

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

Innlegg som strider med dette er fjernet fra tråden. :)

 

(Reaksjoner på moderering tas på PM og ikke i tråden som blir moderert.)

Lenke til kommentar

tror du virkelig dette er veien å gå? er vel den biologiske klokka som stresser deg, og det kan jo hende du finner noen her som vil ta på seg en farsrolle og dele kostnadene ved at du vil ha et barn, men det høres ikke ut som en spesielt gunstig avtale for mannen. Hvordan hadde du forresten tenkt til at noen skulle kontakte deg når du poster som gjest? ;) Hva har du tenkt til å fortelle dette barnet når det spør om opphavet sitt? "jo mamma skrev inn et foruminnlegg der hun lurte på om noen ville befrukte henne"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...