Gå til innhold

James Bond - themesang er søppel


HouseWolf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det bare meg eller er den nye theme sangen til James Bond quantum of solace søppel? Skjønner ikke at de klarer å legge til en så døv sang til denne filmen. Enig eller uenig?

 

Og hvilken James Bond theme synes dere er best?

 

Jeg personlig synes Madonnas "Die Another Day" Theme. Fengende :)

Hæ!? Det er jo Jack White og hun-der. Kunne selvsagt vært foruten hun-der, men Jack White da for svingende! Den er ikke en Goldfinger eller GoldenEye selvfølgelig, men den er bedre enn de fleste andre bond-sanger.

 

Ja, enig! Den er så lite James Bond-aktig... Jeg mener, du tenker ikke James Bond når du hører den? Er noe med stilen...

Hæ!? Er det noe som er bra med denne låten så er de jo nettopp det at den ikke prøver å være så Bond-aktig, den bare er det.

 

You Know My Name av Chris Cornell owner alt som har kommet av Bond-sanger.

Hæ!? Den er jo så tilgjort Bond-aktig at jeg nesten blir flau. Høres ut som om de delene av sangen som faktisk er litt Bond har blitt lagt til i ettertid.

 

Det er nå i det minste min mening.

Lenke til kommentar

Bare sånn ut av ren nysgjerrighet. Er du stargate/startrek eller liknende fan?

 

Men uasnett, "Hæ?!" Flaks du sitter på fasiten da gitt, jeg mener fortsatt at den er søppel gitt. (altså quantum of solace theme)

Men "Er det noe som er bra med denne låten så er de jo nettopp det at den ikke prøver å være så Bond-aktig"???? Var det dette som gjorde at du falt for den liksom? Jeg synes det skal være mer "Bond" over sangen, hvis den er så komplett søppel som det den er nå, kunne de hvertfall prøvd litt.

 

Men dette går vel innen musikksmak, og tolkning. Så du skal selvfølgelig kunne dra skinnet til hviken sang du vil

 

EDIT: Tok bort quote

Endret av HouseWolf
Lenke til kommentar
Bare sånn ut av ren nysgjerrighet. Er du stargate/startrek eller liknende fan?

På ingen måte.

 

Ellers så utelot du kanskje det viktigste poenget fra det jeg skrev, nemlig "den bare er det". Jeg synes You Know My Name prøver for hardt å være en Bond-låt og at den har lagt til såpass mange elementer utenom melodien for å "kvalifiseres" som en bond-låt. Jack White derimot er jo kjent for å lage låter med veldig enkle lydbilder og retter derfor også et stort fokus på selve melodien som i mine ører er Bond-låt-aktig. Derfor mener jeg at "Another Way To Die" er bedre fordi den ikke prøver å være en Bond-låt, den bare er det.

 

Utenom det så synes jeg på ingen måte sangen er noe spesielt bra. Det er noe av det svakeste jeg har hørt av Jack White. Og du har helt rett at dette kommer an på smak og tolkning. Jeg sitter heller ikke med noen fasit, dette er min personlige mening.

Lenke til kommentar
Yeye everyones a critic...

 

Synes denne låten begynner å fungere. Den trenger bare litt tid for å vokse.

 

Jaja, men etter min mening synes jeg en bond-sang skal være gripende, og liksom "ta deg". Jeg vil sitte med en bond-feeling etter å ha hørt den. Men det fikk jeg absolutt ikke av denne sangen. Skuffende.

Lenke til kommentar
You Know My Name av Chris Cornell owner alt som har kommet av Bond-sanger. Husker enda den følelsen da jeg hørte den for første gang da jeg så Casino Royale på kino.

Grei første gang man hører den, men etter 165161 avspillinger har ihvertfall jeg fått nok. Jobbet på anlegg mens det sto på som verst; var ikke langt unna at jeg gikk løs på div. snekkere med den elektriske drillen min..

 

Når det gjelder den beste Bond-sangen gjennom tidene, kommer man RETT OG SLETT ikke utenom Goldfinger med Shirley Bassey!

Endret av TheParlourStrode
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...