Gå til innhold

Når var sist dere spilte Wii?


Candey

Anbefalte innlegg

I august en gang, så bygde jeg ny pc... mulig jeg tar fram galaxy i kveld. Har "runda" spillet, men har fortsatt noen og 50 stjerner igjen.

 

Hvis det da ikke blir: Fallout 3, team fortress 2, zombie panic source, mount&blade, oblivion (expansion), roller coaster tycoon3, half life, mass effect, assasin's creed, zelda TP, no more heroes, mario kart, metroid prime 3, medieval 2, anarchy online ++++

 

Jeg spiller ikke så mye for tiden, så når faen får jeg tid til å runde et jævla spill? =P

 

Tror jeg ser "the west wing" i stedet ;)

Endret av Syv
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
begynner å bli en stund siden nå. var sist innom Okami, som jeg er rundt halvveis inni. Må ha vært noen måneder siden. Tror mange har for vane å la Wii'en stå ubrukt i større perioder, leste noe på nett et sted om at selv om selve konsollen selger som bare juling så selger spillene mindre enn forventet.

 

Rart at salgstallene viser at de selger spill som hakke møkk også da...Ikke like mange spill per system som 360, men på nivå med PS3 og med så mange konsoller som selges, så blir tallene store.

Lenke til kommentar

Er jo ofte noe nytt og spennende ute, til tross for at gammle spill støver ned ufullendt.

 

Samtidig er det vel bare å innse det med en gang, de fleste spill gir ikke den samme "barnslige" gleden lenger - hvor du bare "må" fullføre det. RCT 3 nå sist -igjen- satt en hel søndag.

Endret av Syv
Lenke til kommentar

Intressant tema..

 

Kom forresten over dette intervjuet, hvor en i Sega, sier bl.a. dette:

 

I think on one hand the Wii has become the most expensive board game on Earth - it's the kind of thing that families will play at Christmas, and probably won't play again throughout the remainder of the year. So things like Wii Sports, Wii Fit to a certain extent, that's great.

 

Jeg er tatt uttalelsen litt ut av kontekst, så det er ikke en hat-artikkel, han sier bare at det er vansklig å beregne markedet.

Sega har bl.a. spill som GhostSquad, MadWorld, og snart kommer de med Time Conduit, som ser ut til å være typisk hardcore games, som ikke er typiske julaften-spill, som er eksklusive til Wii.

 

Tror broderen og familien faller inn i det markedet han beskriver, jeg kjøpte Wii m/Wii Sports og Super Mario Galaxy til dem til jul ifjord, og har ikke sett dem spille på den, utenom Wii Sports på Familie-sammenkomster. Og de har heller ikke kjøpt nye spill til den.

Ellers spiller de bare PS3 og DS, som jeg har fått med meg. :-/

Lenke til kommentar

Jeg spiller litt innimellom, men har ikke kjøpt noen spill etter Mario kart til den.

 

Sist jeg spilte var på søndag, men det var på en veninne sin Wii grunnet jeg var der og spiste. Da spilte vi vel en halvtime med Mario kart. Min egen Wii har jeg nok ikke spilt på de siste 3 månedene (som jeg kan huske). Lånte den derfor bort for 2 uker siden til en veninne på jobben.

 

Dessverre er det for mange bra spill på xbox 360 til at jeg gidder spille på Wii. Kanksje jeg burde chippe den slik at jeg kan spille spill gratis i sosiale sammenhenger akkurat som hun jeg spilte hos på søndag.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Trådens tema handler om når man spilte Wii sist, å bare liste opp spill man eier gir liten mening i denne tråden, og er følgelig blitt fjernet.

 

(Ikke kommenter dette innlegget, reaksjoner på moderering taes på PM)

Lenke til kommentar
Spillte Mario Strikes Charged Football (noe sånt :p) for ett par dager siden sammen med dama. Før det tror jeg ikke vi har brukt den siden romjula 2007.

 

Forøvrig et oppskrytt spill, spør du meg... har spilt det noen ganger, men meh..

Endret av Syv
Lenke til kommentar

14 dager siden tenker jeg...

 

I august en gang, så bygde jeg ny pc... mulig jeg tar fram galaxy i kveld. Har "runda" spillet, men har fortsatt noen og 50 stjerner igjen.

Hehehe... Det er den tingen jeg ikke liker med supermario-spill... Jeg rundasupermario 64, og enda hadde jeg sikkert godt over 30 stjerner igjen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...