Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor ligger dette? Kan du anbefale noen tatovører i oslo/akershus området? Har intrykk av at det er mange som er helt ræva til å tatovere.. Ser jo på bildene der at det ikke er noe enhver tatovør kan stille opp med...

 

Men ville foreksempel slike tatoveringer kunne latt seg tatovere over min tatovering som jeg postet litt tilbake?

Lenke til kommentar

Mja, det skal gå fint å få tribalen inn i et mørkt område, ala under armen til den første demonen.

 

Jannicke jobber i Bergen, men svipper innom Tattooica i Sarpsborg med ujevne mellomrom. I Oslo har jeg ikke snøring.. Kunst med puls er flinke, men bruker en teknikk som ikke alle nødvendigvis liker (www.kunstmedpuls.no). Ellers kan du jo svippe innom tattoomessen som holdes i Oslo 14-15. Mai.. der skal det være en del prima arbeid.

Lenke til kommentar

Ok, ja sett kunst med puls, men er litt usikker på stilen er kult er ikke det..

Synes det er vanskelig å velge tatovør, er vel ikke så farlig i mange tilfeller, men skal man ha en litt detaljert/avansert en er det jo en viktig faktor.. Har lenge trodd at odins merke var blandt kremen pga glenns rolle i media, men lest hva du tidligere har skrevet, og ja så feil kan man ta...

Lenke til kommentar
hvilket symbol hadd vært fett å hatt på brystet? Nå er jo Hakekorset missbrukt, hvis det ikke har blitt missbrukt av hitler så har det vært aktuelt.

Noen som har forslag?

Lag et selv? Da får du et symbol som er akkurat som du ønsker det. + at det ikke står for meninger du eventuelt forandrer på når du blir eldre.

Lenke til kommentar

Enig det du sier der psilo. Reiser gjærne for å få gjort jobben skikkelig, en tatovering skal på ingen måte begrenses av penger. Ang Glenn så var jeg der for ikke så lenge siden og piercet brystvorten. Synes det nye lokalet er litt lugubert. Da jeg for 5 år siden piercet begge brystvortene der fikk jeg de begge piercet skjevt...

 

ATI radeon: Ikke spør hva andre mener, det kan bli et feiltrinn. Husk at det er noe man skal ha resten av livet.. Når man er tenåring 14-ca19 så kan jeg garantere at man om 5 år har ganske mange andre meninger og er ganske så forskjellig, for ikke snakke om enda fler år senere.. Så derfor tenk nøye igjennom og tenk tidløst og personlig. Selv tok jeg tatovering som 18 åring og hva gjør jeg i dag 3 år etter? Angrer som ville helvette på valg av motiv og plassering.. å spontant velge et motiv er i mine øyne dumt da det like spontant kan bli kjipt.. Så derfor velg et motiv du går 100% inn for. Og tenk lenge på det, spesiellt hvis det er den første. Ikke tenk mote eller hva andre har. Tenk ikke slik "jeg vil ha en tatovering men vet ikke hvordan". Tenk heller slik: "Det motivet er drit kult det hadde vært kult å tatovert"! Og sist men ikke minst tenk ikke penger eller andre begrensninger. Slik tenker hvertfall jeg nå etter å angre som en hund på min.

Lenke til kommentar

Står en 2 siders (skremsels)artikkel om laserfjerning av tatovering i VG idag, inkl et par bilder av folk som sitter igjen med arr som er langt styggere enn en døll tatovering.

 

De fleste klinikkene bruker visstnok laser beregnet på hårfjerning som ABSOLUTT ikke bør brukes til fjerning av tattiser :(

 

Og man må regne med 5-20 behandlinger og rundt 10.000,- for å fjerne relativt små tatoveringer.

Lenke til kommentar

Bestemte meg nettopp for å gjøre noe med Den Store Drømmetattooen™ min som jeg har gått rundt og tenkt på i et års tid.

 

Den Store Drømmetattooen™ er en Giger-inspirert full sleeve tatovering med et lite utdrag fra et dikt av Dylan Thomas, And Death Shall Have No Dominion, som jeg virkelig elsker: Though lovers be lost, love shall not. And Death shall have no dominion.

 

Men ingen hvemsomhelst skal få tatovere noe sånt som dette på meg, og de her i Trondheim er ikke dyktige nok etter min mening, så jeg må til Bergen eller Oslo. Valget står da mellom Jannicke @ Let's Buzz i Bergen eller de Kunst Med Puls-folka i Oslo som har en stil jeg syns er kul, men er litt usikker på hvordan den stilen vil funke på slike motiver/mønstre som dette:

 

http://www.fred-katrin.de/giger/bioland/hr...ndscape_III.jpg

http://www.fred-katrin.de/giger/bioland/hr...ndscape_007.jpg

http://www.fred-katrin.de/giger/bioland/hr...ndscape_001.jpg

 

Jeg vet heller ikke hvordan jeg skal få plassert inn teksten inn i dette her. Tenkte på noen slags forvridde skjermer/monitorer som viser teksten. Forslag?

 

Hadde vært best om jeg pratet med dem på forhånd om motivet, designet, hva som funker/ikke funker osv. Hvordan skal jeg komme frem til den "perfekte" tatoveringen når jeg bor såpass langt unna de jeg ønsker skal tatovere meg?

Endret av Zyklon
Lenke til kommentar

holy crap, zyklon.. det kan bli en knallfeit tattis.

personlig tror jeg ikke kunst med puls-stilen blir noe bra med et sånt motiv, men derimot, jeg har egentlig ikke peiling.

for å si det slik; hvis jeg skulle tatt en sleeve med det motivet, hadde jeg ikke valgt kunst med puls.

 

menmen, lykke til :)

håper å få sett noen bilder etterhvert når du evt. får tatt drømmetattisen din.

;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...