Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Takker :D

Joda, ble kjempe fornøyd!

Satt i stolen i ca 3 timer. Og da hadde han skissert og tatovert.

Var innom en uke før jeg fikk time så han hadde kanskje fått noen ideer.

Annbefaler ikke ho dama som jobba på starlight før iallefall ;)

Var ho som tatoverte orginalen.

Han skjønte ikke at det var mulig engang han, at noen som var tatovører gjorde slikt arbeid, og i tillegg tok så mye for den.

Så jeg annbefaler alle å ta en tatovering hos Emperial Tattoo i Notodden :D:thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skaffet meg noe ørepynt i sommer, tok hull i det andre øret da jeg var 17-18, men tok ut den greia for tidlig, og hullet vokste igjen og dannet litt brusk. Ikke noe som kan sees, men i sommer fikk jeg hull i det andre øret. Dama brukte pistol og jeg fikk henne til å dobbelsjekke at hullet ble bra plassert. Jeg renset grundig i groperioden og har ikke hatt noen form for problemer etterpå. Vil ha en gullring i øret, og etterhvert gjerne en til over den første. Alt til sin tid.

 

Jeg vil først ha to bryst piercinger, og etterhvert (et år eller to) tattoos. Det er veldig viktig for meg å finne noe som understreker min identitet, den jeg er. Derfor vil tattoos aldri bli et hastevalg for meg, og det vil ikke bli et motiv brukt av andre. Høres kanskje litt våsete ut, men jeg ser på tattoos som kunst i like stor grad som malerier på lerret. Huden vår ER jo et lerret :) Det er bare synd at så få velger å utnytte noe av den enorme plassen på det i løpet av sitt liv.

 

Jeg har sett bilder av tattoos på gamle mennesker, og det er vakkert på samme måte som eldre mennesker har sin egen skjønnhet. De falmende motivene forteller gjerne spennende historier fra ungdomsårene.

 

Anyways.. jeg lurer litt på -hvor- vondt den brystvorte piercingen gjør.. hehe *nervøs latter etterfulgt av halvkvalt hosting forårsaket av kaffe i feil rør*

 

Herlig tråd, har vel sittet her minst en time og lest og studert bildene. Det med piercing er ikke et innfall jeg fikk på grunn av denne tråden, har tenkt på det en stund.

Lenke til kommentar
Det er veldig viktig for meg å finne noe som understreker min identitet, den jeg er. Derfor vil tattoos aldri bli et hastevalg for meg, og det vil ikke bli et motiv brukt av andre.

bra. synes det er rart at folk kan ta tatoveringer som egentlig ikke betyr en dritt, men som egentlig bare er moderne. kan ærlig talt ikke tenke meg at tribals er in om tjue år. ikke noe vondt ment mot tribals; ser stadig fete slike, men helt seriøst: ikke mange er gjennomførte. tror det må være veldig kjedelig for tatovører. ei vet jeg. nuvel.

 

jeg lurer litt på -hvor- vondt den brystvorte piercingen gjør..

ok, kan egentlig ikke svare på dette, men jeg har tatt mange piercinger (alle hos trådstarter.. :yes:), og jeg synes halve opplevelsen er selve smerten. høres kanskje rart ut, men.. følelsen etter å ha satt en piercing er helt utrolig..! dessuten, piercinger kan tas ut, i motsetning til tatoveringer. de etterlater riktignok et lite arr, men det har vel ikke så mye å si på brystvorten din..?

på den annen side har jeg hørt at brystvortepiercing er noe av det vondeste man kan ta.. hehe, jaja. gjør som du vil. tenker bare høyt her.. :p

Lenke til kommentar

Jeg har også tenkt på det at man kan ta piercingene ut om man ønsker det. Det er sikkert vondt å få det i brystvortene, det er jeg helt sikker på, men har også tenkt på at det blir på en måte å "lide for skjønnheten", som er et noe forslitt uttrykk.. (*host* klisjé) :p Sa til en kamerat i dag "du.. husker du at jeg nevnte for en stund siden at jeg kunne tenkt meg piercing?" Joda, han husket det. Da jeg nevnte hvor jeg vil ha det, ble han blek og rygget bakover før han utbrøt "åh herregud det høres vondt ut!" hihi :!:

Lenke til kommentar
Jeg et spørsmål: Jeg er veldig bleik. Hvis jeg tar en tatovering for så å få litt farge, vil det ha noe å si?

trodde et øyeblikk det stod

...Hvis jeg tar en tatovering for å få litt farge...

som i "går det greit å tatovere seg brun?".. jaja. så feil kan man ta.. :p

Tror ikke det var det han mente ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Har ikke helt bestemt meg, men blir enten Quake logoen eller Imperial lolo.

mener ikke å være frekk eller noe, men jeg lurer på en ting: hvorfor tatovere en spillogo? hva om en dag det ikke kommer flere spill som oppfølger, og man sitter i år 2021 med en logo fra et spill som døde hen for nesten 20 år siden..?

 

som sagt, ikke for å være frekk eller noe, men jeg lurer faktisk på dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...