Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Her er min første og eneste tatovering til så lenge. Er snart en måned gammel. Beklager dårlig kvalitet på bildene. Den ser mye bedre ut i virkeligheten. One of a kind tattoo som er satt i sammen etter mitt ønske.

 

 

tattisdiskusjon.jpg

 

tattisdiskusjon1.jpg

 

Er tatovert på Lillehammer Ta2 studio av Christine, og jeg kommer til og dra dit neste gang også!

Endret av Leffy
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Såg veldig pent utført ut :)

 

Eg har tatt min første tatoo, kan legge ut bilde senere. Men går det greit å dekke den til med 2-3 lag sammenbrettet hvit t-skjorte om man ønsker å sitte litt i sola? Den er 2 dager gammel, altså i veldig kritisk fase.

Lenke til kommentar

Tenker jeg skal ta en tattoo om ikke lenge selv. Digger tribal-design og tigere, så det jeg har sett for meg så langt er denne:

tribal-tiger-tattoo-design.jpg

 

Skal ha den på ryggen / bakpå skulderpartiet/deltamusklen. Har også tenkt på skriften "Never back down, never quit" i tribal-design i en slags halvbue rundt tigerhodet.

http://tattoolettering.net/font_print.php?string=Never%20back%20down%2C%20never%20quit&text_color=000000&size=40&font=Tribal%20Scroll.ttf

 

Vet ikke hvordan det vil bli i praksis, men jeg liker det slik det ser ut på papiret ihvertfall :p

Lenke til kommentar

Jeg tok denne i Tyrkia, via. en salong på hotellet vi bodde på :) Karen har holdt på i 16 år og har ett eget studio utenfor Alanya. Han har samarbeidet med hotellet i 7 år, og har gjort mange flotte tattoos som vi fikk se. Følte meg ganske safe når eg satte meg nedi stolen ihvertfall.

På flyplasssen i Antalya observerte jeg flere som hadde tatt sin "syden-tattoo" her og der,var litt forskjellig kan man si hehe. Og med oppbrettede armer gikk de vettu...i 45 grader,steikende sol. Jeg tenkte mitt.

 

Jeg er ihvertfall fornøyd med resultatet sålangt.

 

@ Sower: oh no you didn´t :whistle:

Lenke til kommentar

Var dette et hotell i Side? I såfall så vet jeg hvilken tatovør det er. Og jeg er glad jeg aldri gikk til han. Både søstera og fetteren min gikk til denne fyren. Og sistnevnte sin tatovering var med i FHM sin kåring om Norges styggeste tatovering. Og begge tatoveringene ser heller mindre pene ut nå i dag, 4 år etterpå.

 

Fartstid trenger ikke å være synonymt med kvalitet. For et godt eksempel på det trenger du ikke dra lenger enn til Oslo for å finne. Der har du Oslo Bodyart, som skryter av å ha holdt på 29 år i bransjen, men har noe av det verste arbeidet jeg har sett her i Norge. Uhygieniske og påfører folk sykdommer og infeksjoner.

 

Jeg tenker mitt om "syden-tattoo" jeg også. Og ikke for å være direkte frekk, men heller ærlig, så putter jeg dragen din inn i den kategorien selv. For her var det veldig mange dårlige og skeive linjer. Et veldig godt eksempel på hvorfor man skal undersøke nøye før man tatoverer seg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg kan si deg dette: Det finnes nok av studioer som tatoverer folk under 18. Men dit vil du ikke gå. Enkelt og greit.

 

Å merke seg for livet slik som du vil gjøre er ingen fillesak. Og i fra din alder og frem til du er i 20-årene så vil dine interesser, personlighet etc. endre seg opptil flere ganger. Også smak innenfor tatoveringer.

 

Studioer som tillater folk under 18 å tatovere seg er som regel de som ikke har råd til å være selektive når det gjelder kunder. Kvaliteten er rett og slett ikke god nok til at fornuftige kunder velger å tatovere seg i deres studio.

 

På dene siden alene er det flere eksempler der både kunder og tatovører burde tenkt seg om mer enn to ganger når det gjelder valg av båd motiv og yrke.

 

Jeg avslutter med å si at du bør vente til du er 18, helst over 20. Jeg er sjeleglad for at jeg selv gjorde det, for å si det sånn.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Det er jo ikke akkurat sånn at jeg skal ta noe helt idiotisk heller da. Det virker som om du tror det, men det er det ikke.

 

Vil ha ( som mange andre) ha en Manchester United tatto. Rett og slett fordi jeg alltid ar vært United fan, har alltid likt fotball, og tror jeg kommer til og være United fan så lenge jeg lever.

 

Men du har rett, de som tatoverer personer under 18, vil du ikke gå helt enig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...