Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

den forbanna idioten har kostet meg mye, men såklart det er min feil...klarer og se det.

Men hvis jeg kan redde et par armer er jeg glad, jeg får aldri "drømme"-armene som jeg kunne hatt. Har masse kropp igjen da:D

Heldigvis takket være en tattovør så begynner venstrearmen og se ihvertfall grei ut ( den med hodeskallen og roser osv. )

Men ja, jeg slåss for at folk skal gå til sikkelige tattovører.

Lenke til kommentar

Jeg skal så definitivt få meg noen hodeskaller selv. :yes: På brystet anntageligvis. Kansje på skulder og. Må se hvordan det går med planene om tekst fra skulder til skulder først. Må jobbes en del med alle planene jeg har så det ikke bare blir noe rot. Men har god tid. Er ingen som har sagt at alt må være på plass før neste sommer.

 

En ting jeg lurer på: Har iblant tenkt på å dekke armene helt med svart for så å få hvite mønstre over og kansje farger over der igjen slik Lucky Diamond Rich har gjort. Men det er såpass stort prosjekt at det blir med tankene de neste årene.

Lenke til kommentar

Spander på deg en togbillett og de 20 (??) minuttene det tar for deg å komme deg inn til Oslo og sjekk ut studioene der :)

Er ganske trøtt nå såå jeg glemmer nok en del studioer i farten, men de jeg komemr på er Hellspawn og Lucky 7. Vet det er flere men kommer bare ikke på noen nå, er nok andre som er snille og skyter inn forslag ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...