Gå til innhold

Telenor fjerner sitt beste abonement FriFiks!


Anbefalte innlegg

Ser på http://www.telenor.no/privat/mobil/abonnement/abonnement/ at de fjerner FriFiks. Man kan heldigvis velge å beholde det, men dette var det abonementet som jeg ihvertfall har funnet ut har vært det gunstigste og etter det jeg har lest her på forumet også for mange andre. Så min oppfordring til Telenor må være å gjøre FriFiks enda bedre eller komme med noe som er bedre. FriHet kan ikke sammenlignes da det er minimumsfakutering og høy startavgift.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gått glipp av noe?

 

Det var da vitterlig en artikkel på amobil om at Telenor ville gå vekk fra inkluderte ringeminutter da de endelig forstod at dette ikke var noe kunden ønsket.

 

http://www.amobil.no/artikler/telenors_nye...ter_super/57293

 

Selv synes jeg det avr bra de senket minuttprisen på Zero (som jeg har), men synes startprisen var utrolig høy fremdels. Hele 89 øre, dette er noe de ikke reklamerer med dessverre.

Lenke til kommentar

Vel det kan slå motsatt veg også. Husker alle jamreskrikene når ikke Telenor flyttet alle kontantkortkundene sine automatisk over til kort og kontant.

 

Men ja, det er positivt at man beholder det man har hos Telenor. Så kan man følge med litt selv også, så unngår man slike situasjoner at man taper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...