Jump to content

yhagger

Medlemmer
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når skal politikere skjønne at 10 Mbit/s er alt for lav opphastighet. Får ikke mange videosamtaler på det samtidig som man skal gjøre andre ting.
 2. Det høres korrekt ut. Men konsekvensen blir likevel at andre apper på telefonen da får tilgang til posisjon som jeg normalt ikke ønsker skal ha det. Har aldri posisjon på så sant jeg ikke trenger å vite hvor jeg befinner meg.
 3. På Android 10 må jeg skru på posisjon for at appen skal fungere. Det finner jeg veldig dårlig. Ser ingen god grunn til dette hvis appen kun skal bruke Bluetooth. Vet dessverre at det er flere andre apper som også krever dette uten å ha fått noe godt svar på det. Eneste svaret jeg har funnet er at Android krever det. Skjedde vel en endring mellom Android 8 og 9.
 4. Mobiltelefoner har 5 års reklamasjonsrett. Det burde da være en selvfølge at de får sikkerhetsoppdateringer i disse 5 årene. I en del tilfeller betyr det faktisk oppdatering av android pga fundamentale endringer i strukturen i android.
 5. Tidligere i uka ble jeg oppringt av Microsoftsvindlere fra et nummer som er blokkert av Nkom i nummerplanen også. At ikke teleoperatørene har sperret for slik anrop er idiotisk. Her må operatørene snart komme på banen for å sikre telenettet bedre!
 6. Da blir spørsmålet videre når f.eks. Outlook kan bruke noe annet enn IE 11 som sin "innebygde" nettleser. Det hadde løst mange problemer tror jeg.
 7. Tror nok det er en stund til den kan konkurrere med testdisk. Testdisk har reddet mange filer for meg opp gjennom!
 8. Men å innføre total overvåkning i Etterretningstjenesteloven det var helt greit! Begge deler er helt uhørt!
 9. Sikri har da sikret seg OCR-behandleren til begge konkurrentene sine.. Det blir interessant å følge med videre.
 10. Det er dette jeg ikke helt forstår. Broren min flytte inn i ny leilighet i fjor og der er det lagt kabel fra hver leiligehet.
 11. Kan ikke bare parkeringsplassen få ledning direkte fra sikringsskapet til leiligheten og dermed egen kurs i leiligheten? Eller direkte fra der måleren står for leiligheten? Dersom det stemmer at strømmen blir så dyr blir jo ikke elbil et mye dyrere alternativ enn det trenger å være.
 12. Og jeg har oppdaget et problem. På min android så skrur Bluetooth seg av i appen når jeg er på kjøpesenteret.. Er jo nettopp derfor jeg faktisk har valgt å ta i bruk appen og så skrur den av Bluetooth inne i appen.. 100% sikker at det stod på før jeg gikk inn på senteret.
 13. Kom til å tenke på en ting. Hva om vi kan finne en gammel telefon billig til salgs og så kjøre sak på at den skal oppdateres? Da er den jo faktisk i garanti også.. Noen som vet om en telefon som ikke har fått sikkerhetsfikser på en stund som fortsatt er i salg?
 14. Absolutt! Noen som har en telefon de kan kjøre sak med? Min er dessverre kjøpt gjennom bedriften, så dermed gjelder ikke reklamasjonsretten i forbrukerkjøpsloven.
 15. Skulle gjerne oppdatert hadde bare Sony sørget for muligheten på XZ1 Compact. De har også sluttet med sikkerhetsoppdateringer, noe jeg mener er alt for dårlig. I Norge har vi 5 års reklamasjonsrett og jeg forventer faktisk at telefonen min skal være trygg å bruke i 5 år. At den evt mister funksjoner er en annen ting, men sikkerhetshull forventer jeg blir rettet! Det kunne gjerne digi kjørt en noen saker på.
×
×
 • Create New...