Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Jeg fikk oppdatert ganske så smertefritt fra build 6956 til 7057 i går :) Alt av programmer, innstillinger, osv fulgte med og var akkurat det samme somfør :) Eneste var at jeg måtte legge til de libraries på nytt, men det var fort gjort.

 

Men en annen ting jeg ikke helt liker med denne er at jeg mister nettet veldig ofte, helt uten grunn! Så da måtte jeg restarte for å få det tilbake.. Inntil jeg kom på at jeg kunne jo bare disable og enable lokal tilkobling, så funket det igjen med en gang :) Inntil det datt ut igjen så jeg måtte gjøre det samme en gang til, men når det skjer ganske ofte på helt tilfeldige tidspunkt så er det litt kjedelig.

 

funket å fjerne watermark og desktop.ini vinduet som popper opp i starten også, men den "On Screen Keyboard" greia popper fortsatt opp.

 

Men så er det til gjengjeld at noen barnesykdommer er blitt borte også da ;) Og kopieringen går med opptil 10Mb/s raskere til tider :)

 

Mvh Olav B, G ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789
Skal funke å mounte, men jeg fikk det ikke til. Måtte brenne ut. Fikk bare error hvis jeg mounta eller pakka ut innholdet og kjørte setup.

 

jeg bare extract ISO fila med WinRAR og trykket på setup.exe

Lenke til kommentar
har et spørsmål om at jeg skal oppgradere fra build 7000 til 7057. skal jeg åpne den i winrar for å så trykke på setup?

 

beholder jeg da alle filer programmer filmer osv? legger ved et bilde :p

 

Du må i det minste pakke ut alle filene før du kjører setup... nytter ikke å kjøre den fra winrar.

 

Har ikke oppgradert selv enda, men ifølge andre så skal alt være som før bortsett fra at du må sette opp libraries på nytt.

Lenke til kommentar

Kjørte upgrade fra 7000 til 7057 nå. Førsteinntrykket er at ting går SVÆRT tregt. Apps tar mye lenger å starte og booting tar mye lenger tid enn før. Ellers fungerer foreløpig alt som det skal bortsett fra at jeg måtte reinstallere Cisco VPN klienten min.

 

En annen ting var at den "inf" greia som kommer opp etter oppstart bare kom første gangen. De to gangene jeg reboota etter første så får jeg bare "Windows explorer has stopped working" og explorer restartes automatisk.

 

Glemte å avinstallere Symantec Corp. antivirus som windows gav meg beskjed om, men det bydde tydeligvis ikke på noen problemer.

 

Må bare få tatt backup så vil jeg heller kjøre en clean install i morra.

 

I tillegg så kom det også en "Earlier versions of Windows" opp i boot select lista under startup. I tillegg til Windows 7 og Vista.

Lenke til kommentar

Jeg prøvde i går å installere 64 bit versjonen av 7057. Dette ble gjort fra bunnen, på en tom disk.

Installasjonen brukte noe sånt som 3 timer, og var helt utrolig lite responsiv.

Fikk det jo inn til slutt, men hadde da følgende ytelse:

 

-boot til loginbilde: 10 minutter

-loginbilde til en er inne i windows: 1-2 minutter

-Alt en skal gjøre av ting i windows går utrooolig tregt.

 

Det virker som maskinen kun jobber 10 sekunder hvert 2. minutt.

F.eks. kan det ta 1-2 minutter å få opp cmd, men når først ting funker (de 10 sekundene) går jo ting fort.

 

Slettet denne windowsen og la inn den offisielle 32 bit betaen. Her snurrer alt som det skal. Rask install, rask boot, responsivt og fint.

 

Noen andre som har hatt trøbbel med 64 bit?

 

Jeg har en Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz med 4GB ram, på et msi hovedkort. Disken er en 1TB sata.

Lenke til kommentar

Hm nå har det skjedd noe rart. Etter jeg slo av PCen på skolen og slo den på da jeg kom hjem har noe blitt galt. Alle snarveiene på skrivebordet untatt Recycle Bin er borte. Alle bokmerker er slettet og instillingene er nullstillt i FireFox. nVidia driveren er borte og en del småtteri har blitt satt tilbake til default. Alle libraries er borte også.

 

Eneste jeg har gjort med windows i mellomtiden var å fikse slik at jeg kunne bruke custom picture på logon/logoff screen.

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Jeg har kjørt både x86 og x64 med build 7000, samt x86 på build 6956 og 7022. Ytelsen har vært bra med alle. De fleste x64-problemene jeg har hørt om har vært utelukkende problemer ift drivere, har ikke hørt om noe lignende som ditt tilfelle.

 

Har søkt en del rundt, og ser det er noen andre også som har noe tilsvarende problem. Mest at oppstarten er veldig treg eller at den ikke starter i det hele tatt.

Har også prøvd noen triks, som å koble ut alt annet enn harddisken, og ta ut en rambrikke, uten at det hjalp.

 

Jeg har ikke testet den offisielle 64 bit beataen, men har vel egentlig liten tro på at en eldre build skal fungere bedre. Jeg får vel kanskje kjøre 32 bit frem til release...

Lenke til kommentar

opppgraderte til build 7057 i natt det gikk greit bortsett fra at jeg sovnet mitt i instalasjonen :p

 

men jeg skal nå "oppgradere" til build 7000 igjen. hau med problemer med 7057. den krasja nettopp og. nettverks kortet fungerer ikke skjikkelig. plutselig skrur det seg av og jeg må deaktivere det og akrivere det igjen. gidder ikke dette. skulle trodd de hadde komt lenger men det er jo mindre problemer med en tidligere beta.

 

nå går jeg tilbake.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...