Gå til innhold

Hva tror du kommer til å bli størst? LBP eller Fable2?


akristina92

Anbefalte innlegg

Uten å ta stilling til hvilket spill som "er best", tror jeg at LBP vil selge mest. Ikke minst på grunn av at dette spillet blir markedsført mye heftigere enn Fable 2. Sackboy er jo blitt den nye maskoten til PS3 og Sony gjør veldig mye for at denne karen skal bli like stor som Mario (om det skjer er en annen sak). LBP ser også ut til å være et av de mest hypede spillene siden Halo 3. Og i følge anmeldelsene så ser det ut til at det innfrir, noe vi ikke vet om Fable 2.

 

Innholdsmessig henvender Fable seg til mer hardcore spillere, mens LBP ser ut til å ha appell til alle grupper; fra casuals til hardcore.

 

Det eneste som taler til Fable 2s fordel er at det er solgt flere Xbox360 enn PS3 og har et større marked. Kommmer Fable 2 til PC etterhvert også? Uansett kommer neppe alle Xbox360-eiere til å kjøpe Fable 2, se forrige avsnitt.

 

Knaskje Fable 2 leder salgsmessig de første ukene pga ivrige hardcore fans, men LBP vil nok fort ta over.

 

Jeg forstår ikke helt hvor all hypen om LBP kommer fra. Utenom her på forumet har jeg så å si ikke sett noe om dette spillet utenom visse gamersider som ikke er like vanlig for den normale mann i gaten. Selv har jeg ikke sett noe reklame for spillet enda, men mye reklame for Fable 2. Choose your destiny ting.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

LBP kommer til å gjøre det mye bedre enn Fable2

 

Samtidig vil jeg også fremheve at LBP er PS3 sitt desperate forsøk på å nå ut til flere, og jeg tror de kommer til å klare det.

Fable 2 kommer til å kicke ass

LBP kommer til å kicke ass, men de kommer til å gjøre det i to forskjellige kategorier.

Endret av FedoraHelper
Lenke til kommentar

Siden de ikke kommer på samme platform så blir det også andre faktorer som spiller inn på salg. 360 har solgt ca 21 mill, som utgjør potensielle kjøpere for Fable 2. PS3 har solgt ca 15 mill, som utgjør potensielle kjøpere av LBP. Deretter må man se på hvilket spill Fable 2 og LBP konkurerer mot på hver sin platform i tidsrommet de blir sluppet på markedet.

 

LBP kommer nok til å selge meget bra på PS3, Fable derimot har ca 7 mill flere potesielle kjøpere, men kansje større konkurranse internt på eget marked?

Lenke til kommentar

Ja, det er et godt poeng. Ble litt overrasket når du sa det, men ser det har fått M (17+ år) i USA. Har av en eller annen grunn sett på Fable-spillene som rimelig barnvennlige...

 

Uansett vil jo det alene være god grunn nok til at LBP gjør det bedre salgsmessig.

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Jeg har sett en del videoer av LPB nå og det appelerer ikke veldig til meg. Jeg er mer typen som liker episke eventyr og en god historie... LPB virker som et veldig artig spill, men jeg har aldri vært noen stor fan av plattformsepill eller det å lage verdene og løse oppgaver... Men kan se hvorfor så mange andre lker det. Det ser jaggu strøkent ut.

Lenke til kommentar

"FABLE II has been rated Mature in North America, unsuitable for people under the age of 17, because of homosexual references and prostitution.

 

FABLE II also contains moderate violence, with players entering into combat against all manner of brigands and ghouls, using a sword, axe or an old flintlock pistol to defeat them. These encounters are occasionally bloody but with strong violence permitted they were not considered a problem at that category.”

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Jeg tror Sony kan bli overrasket over antall "plattformspill-tilhengere".

 

Var ikke denne sjangeren død?

 

Når det er sagt holder jeg en knapp på Little Big Planet. Peter Molyneux har for vane å ta store ord i munnen, og jeg tviler også denne gangen at Fabel blir så stort som man skal ha det til.

Lenke til kommentar

Tror nok LBP "vinner", da det er et helt nytt konsept som blir lovprist både øsv og vest, med appell til alle i alle aldersgrupper. Nå er ikke akkurat Fable et hyperavansert D&D-spill, men det fins garantert mer enn nok av dem som har aversjoner mot alt som inneholder sverd, middelalder, og rollespill-elementer generelt. Litt mer nisje. Håper dog Fable II også finner veien til PC etterhvert, så jeg kan få spilt det. 1'ern var sjef!

Endret av virulence
Lenke til kommentar

Tror LBP selger mest, kanskje ikke i Amerika men helt sikkert i Norge. De reklamerer på Viasat for guds skyld! Ikke det at det har noe med saken å gjøre, men det er ekstremt irriterende.

 

Har sett litt på LBP og det ser interresant ut, men kommer nok ikke til å punge ut for en ps3 kun for dette spillet.

Fable 2 har jeg lest anmeldelser og sett videoer av, og siden jeg allerede har xbox kommer jeg helt sikkert til å kjøpe det.

Selv om x360 har solgt mest tror jeg LBP selger mer, fordi det er unikt, hypes opp som super spill, er ps3s flaggskip spill sammen med MGS, mens Fable er mer et spill i mengden på xbox.

Hadde vært mer interresant med Gears2 mot LBP.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt den enorme hypen til noen av de spilla men de kommer til å selge godt på hver sin front, for meg er ikke disse to spilla sammenlignbare engang fordi begge har ulike målgrupper som de retter seg mot. LBP har en større forutsetning for å bli en salgsuksess en det Fable har og av den enkle grunn, det florerer ikke akkuratt med toppspill på ps3 :whistle:. En annen forutsetning som taler til fordel for LBP er att det er mere evigvarende i og med att man kan designe nye brett og dele med de andre mens fable er ett spill man spiller igjenom to ganger og så får de ligge å støve ned.

 

Skal man først sammenligna spille mot noe annet så ville jeg satt opp LBP mot Banjo og Fable opp mot Folklore for disse er mye nærmere hverandre enn hva de to overnevnte titlene handler om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...