Gå til innhold

Fifa 09 Gamer.no klubb


trydis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan er denne klubb-modusen? Har ikke spillet selv, men har tenkt å skaffe det. Er det som Be a Pro, man samler en vennegjeng, lager et lag, og alle får hver sin posisjon? I så fall; Beholder de den posisjonen for alltid, eller velger man posisjon før hver kamp? Kan dette laget spille i noen slags liga/turnering, eller må man bare avtale kamper?

 

Kan man være med i flere forskjellige lag, feks ett med den lokale vennegjengen, og ett med litt mer ukjente gamere som man har truffet feks her inne..?

Lenke til kommentar

Gikk greit det ja. Ikke så verst. Var ikke akkurat en "i går" (;)) men var bra.

 

Mokko, du kan bare være i en klubb. Og ja, du kan velge posisjon før hver kamp, og du kan også velge å være "Any" spiller, sånn at du er alle på laget som ikke er fast (kanskje sammen med en annen som er Any)

 

Er bare å gå inni garderoben på laget, og samle 3 eller mer spillere så er det å finne en "quick match" så er vi i gang. Vi var forresten ranked 45 eller noe i 2. divisjonen, men nå ser det ikke ut som vi har Rank lengre. Kanskje pga. litt dårlig slutt på kvelden.

 

19 seiere, 4 uavgjorte, og 13 tap (13 tap var vel litt for mye, og mye pga. høye forsvarslinje som vi må seriøst passe på)

 

Takk for kampene i kveld; trydis, monzilla, vikingstad, stefan og mkmk1975 (er han her på diskusjon?) :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...