Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Skremt" av gutter/jenter som er homofile, men som fortsetter å være i forholdet sammen med dama/gutten..


Anbefalte innlegg

Har lest litt på forumet her pluss at man hører mange historier om gutter som egentlig er homofile men som fortsetter å bli sammen med jenter eller blir i det forholdet de er i. Jeg må bare si at dette irriterer meg noe så inni granskauen :grumpy:

 

Jada jada, "det er ikke så lett å komme ut av skapet og man må respektere at man trenger tid til å finne seg selv osv"

 

Det er greit nok at man trenger tid til å finne seg selv eller tørre og komme ut, men må man virkelig dra inn ei jente midt oppi det da? Nei, jeg blir mektig frustrert over gutter som sårer jenter på den måten. Unødvendig!

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor ofte hører du om det i forhold til at mannen er homse da?

 

Men det finnes jo lesbiske i forhold med menn også, og det er jo selvfølgelig like ille..

 

Men jeg hører ordet "homo" flere ganger daglig, og hører mange historier om homser i heterofile forhold.

 

 

Må innrømme at jeg har lest og hørt så mye om gutter som i hemmelighet fantaserer om andre gutter at jeg nesten blir redd... hører mye oftere om det enn om lesbiske.

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Har lest på flere forum inkludert dette at det er mange gutter som fantaserer om andre gutter, pluss feks. på Oprah Winfrey så tok hun opp et tema der det fantes tusenvis av mannfolk/gutter som i hemmelighet møttes og hadde homosex enda de var gift/samboer osv. Forskjellige nettsteder som var møtested for disse mannfolka.

 

 

Jeg har nå fått inntrykk av at dette er mer utbredt enn det kan virke som.. og det gjør meg sint!

Lenke til kommentar

Vel tråden blir her til i morgen. Da burde du ha god tid til å grave frem dokumentasjon... Da får vi faktisk noe å diskutere. Jeg tror ikke jenter som er i et forhold med usikre homofile gutter lider noe mer enn jenter i forhold med heterofile gutter.

 

En påstand er ikke det samme som fakta. Grav frem noe fakta først så har vi noe å snakke om. Gjerne noe liknende: "Jeg er en jente som lider i et forhold fordi typen min sliter med seksuell usikkerhet."

 

GL

Lenke til kommentar

Jøsses, er du moderator plutselig blitt? "denne tråden blir her til i morgen" ??

 

Om du ikke har hørt om det så javel.. hold deg unna tråden da vel! hva er problemet!?

 

Har forøvrig flere bekjente der man har vært sammen med en gutt, og etter forholdet pluss i forholdet så har de kommet ut av skapet.. Det er noe av det mest irriterende jeg vet om av å se de jentene sitte igjen såra og fortvila..

 

Edit: Problemet med det siste du skriver i innlegget ditt er jo nettopp det jeg mener. Jenta vet jo ikke en dritt om at at kjæresten er homofil! Skjønner??

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Meningen med den setningen var noe så enkelt som å påpeke at i morgen har du god tid på deg til å grave frem tråder som bekrefter påstandene dine. Jenter blir dumpet hver dag av forskjellige grunner. Hva er det som får deg til å bli sint på noen som faktisk har en legitim grunn for å gjøre det slutt. Er det ikke bra at en person er åpen for seg selv og sin partner? Hvis man er usikker på sin legning må vel et forhold med en jente være den desidert beste måten å teste hypotesen på?

 

Er det sjalusi fordi disse homsene er sammen med jenter du er inntressert i? Eller er det bare god gammeldags homofobi? Eller er jeg helt på viddene?

 

 

Surprise me...

Endret av -Zeitgeist-
Lenke til kommentar

Trodde de fleste visste om dette..

 

Zeitgeist: Det er da ikke noen påstand! Dette er fakta.. Sinnsykt mange gutter som er homofile men som fronter som heterofile.. vet ikke om det for å ikke "tape ansikt" for de rundt han, for at han ikke er klar å komme ut av skapet enda eller om det er fordi han vil overbevise seg selv om at han ikke er homo..

 

 

Edit: wow.. tuller du nå Zeitgeist? Det har da overhodet ikke noe med at jeg er sjalu på guttene? Hvor har du det fra? Grunnen til at jeg blir irritert er fordi det har skjedd med noen av mine venner, og jeg vet at det er så mange andre som opplever dette!

 

 

Det er på vegne av de jeg reagerer, jeg har heldigvis aldri opplevd dette selv. Men kommer den dagen, ja da kommer jeg til å eksplodere veit jeg..

 

Det har heller ikke en dritt med homofobi å gjøre heller.. så slutt å spekuler så fælt, og les hva jeg skriver.. Blir usaklig å undre på hvorfor jeg lagde denne tråden synes jeg..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Vil se om det er noen som er uenig så jeg kan se andres synspunkter på det, eller for å se om det var noen har opplevd dette osv..

 

Det er derfor denne tråden eksisterer..

 

Og til min overaskelse så var det visst noen som ikke hadde hørt om dette engang..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...