Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den perfekte tissetassen har fått definisjon ;)


Jarmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tenkte jeg skulle opprette en tråd som het "Det perfekte mennesket har fått sin definisjon", en tråd hvor vi kunne samles og få utløp for vår perverse trang til å le av menneskers medfødte egenskaper. Tenk hvor moro vi kunne hatt det med å le av invalide rulle-Petter og krykke-Kari, og kanskje fremfor alt Jon med sin mikropenis. Kanskje vi kunne lure dem til å ta livene sine også. Å, det er godt å vite at folk her ikke er hyklere!

Ahh, ingen dum ide! Etter å ha lest gjennom de fleste innleggene, og spessielt de til L_C og dicktator, så tenker jeg det er endel som ville likt en slik tråd :)

Endret av Rugboy
Lenke til kommentar
Vell, når en klarer å ta dildoer på 16-20 cm omkrets i ræva, så sier det seg selv at man er løs! Jeg klarer iallefall ikke det.

 

Hvorfor har du forsøkt å kjøre en mega dildo i rumpa?

Hvor står det at eg har prøvd det?

 

Hvis du ikke har gjort det, hvordan vet du at du ikke klarer det?

Akkurat som jeg vet jeg ikkje klarer 120kg på benkpressen uten å ha prøvd det, så vet jeg at eg heller ikkje klarer å ta en dildo på 16cm omkrets i ræva uten å nødvendigvis ha prøvd det. :)

Endret av Rugboy
Lenke til kommentar

Denne tråden har lært meg at en jente som har sex med mange gutter får slapp fitte, mens en jente som bare har sex med én gutt (som til og med kan være over middels i størrelsen) beholder den fine, trange jentetissen sin. Det virker ihvertfall som man forbinder løshet i kjønnet med løshet i oppførsel, og at promiskuitet er årsaken mer enn sex.

Lenke til kommentar
Skal vedde på at de kommer til å ha størrelsesdiskusjonen gående i år 3008 også...

Vil jeg absolutt tro!

Lurer på hvordan folk overlevde millioner av år uten silikonpupper og penispumper :dontgetit:

Urtiden: Store treklubber.

Middelalderen: Store sverd/lanser.

Tidlig 1900-tallet: Store lommebøker.

Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar
Akkurat som jeg vet jeg ikkje klarer 120kg på benkpressen uten å ha prøvd det, så vet jeg at eg heller ikkje klarer å ta en dildo på 16cm omkrets i ræva uten å nødvendigvis ha prøvd det. :)

Det med benkpressen har du litt meir erfaringer å gå ut i fra. Har du noko å gå ut i fra når det kommer til dildoen og analen kanskje?

Lenke til kommentar

Mye forskjellige meninger, det skal denne tråden ha..

 

Men dere jenter, mener jo at 15 er for lite, og at det ikke er stor forskjell på 16-18, men da er spm, er det noe forskjell på de som er 20-22 da, altså kjenner en mye forskjell på en som er rundt 17 og en som er rundt 21 ?

 

hoho...

Lenke til kommentar

Så hyggelige alle er mot hverandre i den tråden her.

 

Sånn går'e når man lager tråd som åpner Brag Contest på Penis Størrelser.

Sikkert folk som får komplekser av tråden.

 

Har du får liten så er det noen som liker de. Funker det ikke så har du en hånd som kan gjøre underverker. Har du får stor vel, da er det noen som liker det også.

 

Men jeg er vel for ung for noen til å utale meg, men men..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...