Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
At mennesker ikke er føre var og setter på Invisible Shield er for meg en gåte :hmm:

 

 

Hvordan er det med dette på? mister en litt av trykkfølsomheten? Vil du anbefale bare skjermen eller på hele telefonen? Har sett på dette og tenkt på det, men var en som sa at du mistet mye av følsomheten, derfor ikke fått tak i enda.

 

Det er helt topp og følsomheten er det ingen forskjell på. Jeg tok bare fronten da jeg ikke ser helt vitsen da baksiden er hardplast i matt lakk. Det blir noe andeledes med en Iphone der skjønner jeg poenget med å ta med baksiden også. Som skrevet så mister man ikke en % av følsomheten og man slipper å være redd både for nøkler og kniver hvis man går med dette i lomma for den er som kjent skuddsikker (løp og kjøp) :)

 

http://www.mobilen.no/wip4/review/test-inv...=36547&o=20

 

 

Løpte og kjøpte jeg da... CDON hadde til halv pris -- 99kr...(for andre som er interessert)

 

Fikk ikke med noe plastetui når jeg kjøpte.

Lenke til kommentar

tingen er liksom at jeg kan ikke koble meg opp til 1 trådløst nettverk, og deretter bare surfe fritt rundt..Jeg må liksom velge et trådløst nettverk, så gå inn på browseren direkte fra nettverket hvor jeg kobler til, å hvist jeg går ut av internett så kobler nettverket seg fra mobilen. Så jeg må koble meg til samme nettverket hver gang jeg skal inn på browseren, selv om jeg ikke har bevegd meg utenfor rekkevidde av nettverket. Dessuret får jeg ikke kommet meg på sider som facebook for mens den søker opp facebook får jeg mld om at den ikke kan koble seg opp til gatewayen. Noen forslag? hadde vert kjekt å fått til å bruke trådløst internett.

Lenke til kommentar

Prøvd å endre prioriteringsinnstillingene? Dette reddet dagen for meg.

 

Meny - Innstillinger - Tilkobling - Nettverksmål - Internett

 

Ellers har jeg også anskaffet meg Invisible shield! Fungerer meget bra, bortsett fra at jeg synes jeg nå ser enda dårligere i sollys! Ellers fungerer den utmerket, og virker svært vanskelig å få riper på skjermen med filmen på!

Endret av Artilleristen
Lenke til kommentar

Har fått fikset nettverks problemet mitt. Var bare manualen som var litt misvisende. Her forleden skulle jeg sette på litt musikk, og deretter gå til menyen for å bruke kalkulatoren. Da jeg trykte på "main menu" knappen hengte hele mobilen seg opp. Musikken spilte i bakgrunnen, men det var en del vinduer oppe fra forskjellige menyer som f.eks musikk vinduet og hoved menyen. Tok litt tid før alt kom til sitt. men har ikke hatt problemer etter det. Tror det bare var meg som var litt rask til å skifte vinduer etc. Jeg er fortsatt stor fornøyd med mobilen min:) et absolutt godt kjøp siden den var rimelig, etter min mening. (spesielt siden jeg fikk kjøpt den for innkjøps pris på telebutikken, siden det er der jeg jobber ^^,)

Lenke til kommentar

Noen som kan si noe om hvor omfattende/forstyrrende Telenorbrandingen er på låste 5800? Smått fristende å spare noen hundrekroner på å kjøpe denne med Djuice Complete/Telenor SuperPluss for så å få låsekoden hos Telenor og bare hive det nye simkortet i en skuff et år. Spørs bare om det er verdt bryderiet...?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...