Gå til innhold

Hvordan herde kroppen?


Aleks

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har nå prata med en som har litt peiling på dette og han sa at vi ikke måtte gjøre dette før vi hadde trent magemusklene veldig mye, ellers er det stor sjanse for at milten kan sprekke.

 

:)

 

såpass ja.

 

Skal vell ikke teste ut og sparke hverandre mellom beina til dere svimer av også?

Endret av WildWolF
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
Hei, boksa nettopp med noen kamerater. Vi brukte boksehansker, men fremdeles gjorde det sykt vondt. Kjenner det spessielt på det beinet over låret(bekken eller noe sånt). Er det noen spessiell lur måte å få herda kroppen på?

 

:)

Det hjelper ikke å bare slå på hverandre nei, hele kroppen må trenes. Styrking av hele kroppen gjør at man herder den, jo bedre trent muksulaturen er i det området man bli slått på jo mindre vondt gjør det. Dette fordi muskulaturen tåler påkjenningene bedre, kan stramme seg raskere og er større og derfor beskytter bedre mot slag. Så en kombinasjon av styrketrening og trening i å bli slått på er en fin måte å gjøre det på.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei.

Nå vet jeg egntlig nada om boksing, men jeg trente(har flyttet pga av studier i en annen by) en selvforsvarsrettet form for karate, der vi trente herding av kroppen hver gang vi hadde trening. Siden man bruker mye slag teknikker og forsvarsteknikker med armene i karate, så er det viktig å være svært utholdende når det kommer til smerte her. Og overalt ellers egentlig og. Men det vi gjorde da var å presse smertegrensen ved å kondisjonere de div delene av kroppen, som f.eks ved å utføre noe som heter soto uke samtidig på hverandre, hardere og hardere for hver gang. Vi gjorde det i sett, med f.eks 10 lette, 15 hardere, 10 veldig harde. Men bare når begge to var klare for det. Altså når begge hadde nådd et visst nivå da om du vil- smerteterskelen blir forhøyet etter en stund. For å kondisjonere mage regionen slo vi hverande der. Først lett, så hardere og hardere, men stopper å øke kraften i slaget når partneren sa ifra. Og legg merke til at vi slo (og sparker ) uten noen form for beskyttelse. Jeg vil tro at dette med herding går for boksing på samme måte som med karate, man må ta det i etapper for å unngå skader

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...