Gå til innhold

- Den Store Far Cry 2 Tråden -


Anbefalte innlegg

Jeg hater å vente på spill, når jeg vet at jeg vet får det imorgen. Er så jævlig! :p

Men da er det mye kjipere å gå til postkassa dagen etter og den er TOM! :p

 

ja for det var min :cry: gamezone sendte min i går, og jeg regnet med å få den i dag

 

Kan være slik at Gamezone har gitt varsel til posten at de ikke skal levere spillet ut før Release-date (Fredag), har hørt at det er mange online butikker som gjør dette. Kan ikke si at jeg er sikker, siden jeg fikk Brothers in Arms på en tirsdag (hadde release på fredag samme uke). Ser de sendte Fable 2 ut i dag, så er jeg riktig heldig, ligger begge spillene i postkassa i morgen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har prøvd spillet. Mapeditoren var utrolig kul. Men kan ikke spille singleplayer før crack(kommer crack ut før serverene er oppe, så bruker jeg crack) /serverene kommer opp, ganske kjipt:(.

 

Forresten, hvilket spill synes dere har best grafikk? Crysis eller Farcry 2?

 

 

Crysis!!! det er ikke et spørsmål en gang!!

 

uasett.. er det noen som vet hvor stor DVD kommer til å være. størelsen på DVD ikke når spillet et insatelrt?

 

Størrelsen på min DVD er 3,67 GB og installert 3,16 GB (ekte spillet!).

 

Men fytti. Dette var et tøft spill. Spilt i kun en drøy time i singleplayer, men råtøft!

Lenke til kommentar

Rart at ingen av de store nettstedene for spill har anmeldt spillet enda. Hadde forventet at IGN, Gamespot og på litt mer hjemlige trakter Gamereactor skulle publisere anmeldelsene sine i dag. Sperrefristen må da ha gått ut nå? Spillet lanseres tross alt i USA i dag...

Lenke til kommentar
Det syns ikke jeg, syns Far Cry 2 er langt bedre. Mer realistisk og ingenting slår fysikken og vegetasjonen i spillet. Og skademodellene er 100x bedre og lydene mer reele syns jeg.

Crysis syns jeg hadde mye enkle løsninger. Som når du skaut et tre så falt det omtrent alltid på samme måten. Far Cry 2 er langt mer dynamisk syns jeg. Til og med flammer klatrer oppover trærne og bladene. Imponerende.

Synes du seriøst Far Cry 2 sin graffikk er langt bedre? Mer realistisk? Er det virkelig graffikken du snakker om nå, eller gameplayet, for det var graffikken han spurte om. Jeg vil si at Far Cry 2 imponerer i jungelen, og i solnedgang osv, men i helheten er det langt ifra like pent som Crysis. Og jeg mener du burde dobbelt skjekke det veldig mange ganger hvis du mener noe annet, det er også en grunn til at Far Cry 2 kjører nesten dobbelt som bra som Crysis, og det har ikke noe med at graffikken i Far Cry 2 er bedre med å gjøre for å si det sånn, heller ikke dårlige optimaliseringer i Crysis.

Lenke til kommentar
Spillet slippes jo 23 i Norge - På torsdag! ;) Gjør det ikke?

 

Riktig. :)

 

Sikker på det? Spurte Gamestop på KBS i Trondheim og de sa 24. Det er forsåvidt også det som står som European Release på Wikipedia.

Står 23 på Absoluttspill.no. Så lenge jeg får aktivert spillet når jeg legger det inn er det samme for meg :p

Lenke til kommentar

Noe skulle laget en tråd til FarCry 2 angående drivere å sånt. Jeg får kansje pcen denne uken så vil ha best mulig flyt i FC2, må sikkert laste ned mye drivere til skjermkortet siden min pc er helt ny. Jeg har x64, noen sier att x64 støtter kun signerte drivere, hva vil det si?

 

Kansje dette blir årets FPS-spill!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...