Gå til innhold

Entourage - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Jeg elsker sesong 3 som dere, men syns andre halvdelen etter pausen ble mye svakere enn første delen også ble litt strukket ut og levde BARE på Ari en stund. Sikker på at sesong 2 er bedre enn 3 helhetsmessig. :)

Sesong 2 er rett og slett FANTASTISK. Too good to be true.

Det er ikke så langt fra sannheten gjennom hele showet generelt. Drama er selvfølgelig bra han og, men jeg synes resten av de faste karakterene i serien er rimelig uinteressante. Skulle likt å fått Billy Walsh tilbake.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med Waka angående resten av karakterene. Vince, Eric og Turtle er alle svært middelmådige. Ari og Drama er konge begge to, spesielt Ari selvsagt. Når det er sagt er ikke resten av gjengen direkte irriterende, de fungerer bra sammen og man trenger vel de for å balansere ut de mer eksentriske karakterene i Ari og Drama.

Lenke til kommentar
Digger scenen der E krangler med han fyren i baren som påstår han har liggi med dama hans, så kommer Drama bare hoppendes inn og drar til han mens den feteste musikken kommer^^ Noen som vet om det ligger på youtube?

 

Edit:

Priceless^^

åååh! Så den episoden for første gang i går faktisk! Begynte å se Entourage for en måned siden. Er på S03E11 nå :)

Min rating (1-10):

S01 - 8.0

S02 - 8.5

S03 - 9.5

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nettop sett ferdig sesong 5 nå.

 

 

Vet ikke om det ble så bra som jeg tenkte de 3,4 første episodene. Dbbet litt av synes jeg. Karakterene beveger seg liksom vekk fra sine vante roller og inn i nye, vet ikke om jeg liker det :p Vinni mister jo liksom litt av sin positivitet og selvtillit, det går jo egentlig til H**** og drama drukner jo bare i sin egen elendighet osv. Det blir litt uvant og den lille gnisten er litt borte. Men koste meg jeg, ingen tvil. Dårlig er det jo ikke. Ari er hvertfall seg selv lik uansett, haha :D

 

Merker jeg gleder meg voldsomt til sesong 6. Det virket lovende ut ifra siste episoden i 5. :yes:

Endret av kakesjef
Lenke til kommentar

Huff klarer ikke vente på sesong 7. Håper den blir en smule bedre enn 6ern var, syntes til tider det ble litt mye Eric og litt lite "the family" om dere skjønner hva jeg mener. Dessuten, jeg HATET Andrew, og mener at karakteren holdt igjen Ari og hans faste parader. Den beste episoden for meg var golfturneringen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...