Gå til innhold

FM09: Football Manager 2009


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har startet en game med Liverpool og møter Man Utd i 3 runde i PL. Torres scorer tidlig i kampen og ting ser ut til å gå veien. Etter 90 min blir det lagt til 4 min, jeg holder unna og tror seieren er i boks, men Rooney scorer på 95:01 og kampen blåses av rett etterpå. Og som om ikke det var nok var scoringen av det kontroversielle slaget... :wallbash:

Lenke til kommentar
Men Liverpool har ikke vunnet noen sesonger enda (er i 2014).

Som sagt, FM er meget realistisk på noen punkter. ;)

 

Men Arsenal er forøvrig latterlig på dette spillet. Starter med 2 av de beste backene på spillet i Clichy og Sagna, den beste sentrale midtbanen i Fab og 1 syk + den sykeste spissen på spillet. Walcott er enorm på vingen. Litt latterlig men.

Lenke til kommentar

Nå er Clichy og Sagna i form to av de beste backene i Premier League, Fabregas en av de beste sentrale midtbanespillerene. Walcott har vi sett glimt av, og Adebayor er nok så god som på spillet i sin aller beste form, men den er han så godt som aldri i. Desember til tidlig februar i fjor er et godt eksempel. 15 kamper, 15 mål.

Lenke til kommentar

Lasta ned FM09 på steam. Måtte aktivere det, skreiv inn cd-keyen OK. Trykkte deretter next. Då var aktiveringsserveren nede, eller noko i den dur. Klarte ikkje å connecte i alle fall. Sjølv om internettet fungerar ypperleg.

Uansett, gjekk inn på sigagames.com og deretter på support. Fann "løysninga" og lasta ned ein manuell activator. Copy pasta keyen og aktiverte. "the activation has been successful, please run the game". OK. Gjekk inn på steam, og dobbeltklikka på FM09. Neimen kjem ikkje opp Softanchor sin activation opp igjen, og ber meg aktivere cd-keyen. Greit, copy pasta cd-keyen og trykkte next igjen.

 

"This unlock key is currently active. To purchase an unlock key, please visit: Sigagames.com"

 

.................

 

Har eg drete på leggen? Eller må eg kanskje berre reinstallere igjen? Argh..

Endret av AshtraY
Lenke til kommentar

Jeg har aldri opplevd verken på 08 eller 09 at noen andre enn jeg (United) eller Arsenal vinner PL. Derfor kan jeg med sikkerhet si at jeg vinner PL denne sesongen da Arsenal nå er over 25 poeng bak meg.

 

Hvilket år er du kommet til Points? Merkelig (men fin) tabell det der gitt ;)

2014 nå.

 

EDIT: Og der gikk jeg inn i 2015.

Endret av Points
Lenke til kommentar

Er i oktober i 2014 med United. Så ligger like bak.

 

Hvem er de beste spillerne dere har kjøpt? For min del må det bli Ballotelli i angrep og Sakho i forsvar. Begge var ikke så veldig dyre da jeg kjøpte de, og begge ble enten verdens beste eller topp 5 i verden på sin posisjon. På midtbanen har jeg gjort mange gode kjøp, men ingen helt fantastiske.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...