Jump to content

daihiep

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Hei. Indigo league. Er dessverre kun sesong 1 som er tilgjengelig på netflix. Hvordan får man tak i alle episodene med norsk tale?
 2. Har en følelse på at de har klart å fange essensen i den opprinnelige filmen, av det som vises i videoen. Der krypene kommer både løpende og flyvende, mens trooperne står stille og skyter på dem. En artig film i mine yngre dager...!
 3. La merke til det selv først igår, må si jeg smilte inni meg. Liker den ekstra detaljen/infoen.
 4. Riktignok ikke akkurat et black friday tilbud, men du har kanskje fått med deg via tek.no/komplett.no allerede. a175 er på tilbud ut uken - men du sikter sikkert til litt bedre spesifikasjoner..? Black week ødelegger hele essensen med black friday. Det store neste må vel bli couples day, før black month gjør sitt inntog om noen år tenker jeg.
 5. Nice, jeg slår til. Skjønner ikke hvorfor flere har tenkt en slik løsning tidligere.
 6. Som Call of duty på mobilen altså: Battle-pass; gratis og premium. COD-poeng, det skilles mellom standard poeng som kan tjenes via spillet, og Premium-poeng som kun kan kjøpes med penger. OG det er forskjellige "butikker" for standard COD-poeng og Premium-poeng. Kan også vedde på at spillet (til PC/konsoll) får sånne såkalte forundringskister, der man får se type gjenstander og sannsynlighet for å få de. Kistene vil så klart koste/betales med premium COD-poeng. Hmm..
 7. Mulgiens jeg tar feil, men det skal ikke være odds/gambling, men man må faktisk vite hva man betaler for - så er det dette de ender opp med? Haha, LOL! fy f.. oppgitt..
 8. Nice, nå skal det deles ut slag i stedet for kuler! Endelig får jeg leke storkar, verdig en keyboard-kriger.. ^^
 9. Det er en annen artikkel på Tek.no om akkurat det. Mister ikke tilgang til google appene/google play på ekisterende enheter (inntil videre).. Om eksisterende enheter får neste android versjon sies ikke noe. Neppe vil jeg tro.
 10. Jeg uffer da jeg leste gratis og spilling på mobil...Har allikevel et ørlite håp om at jeg tar feil, sånn ca 1% av meg tror på dette.
 11. Lastet ned og spilte demonen på xbox igår, var gøy. Har riktignok aldri spilt DMC før. Litt usikker hvor gøy dette blir i lengden, da jeg har null peiling på hva man egentlig kan gjøre i spillet, foruten det å skyte og slå helsesløs disse krypene, og å få nye skills/oppgradere våpen.
×
×
 • Create New...