Jump to content

clearleft

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva med Subaru Forester? Stor nok til det meste, driftssikker, rå firehjulstrekk.
 2. Kjipt, og dårlig gjort, men hva tenker du de skal gjøre? Trylle frem produktet du ville ha?
 3. Det får være opp til enhver enkelt å bestemme om de synes det er OK eller ikke tenker jeg. Selv hadde jeg sett på dette som utroskap, og hadde ikke vært komfortabel med det. Porno er én ting, en annen ting er mennesker man kjenner og/eller kan finne på å treffe.
 4. clearleft

  Ovnrens

  Bruker selv denne fra Jernia, og den er ekstremt effektiv; https://www.jernia.no/hjem-og-hage/renhold/vask-og-rengjøring/rengjøringsmiddel/plumbo-ovn-%26-grillrens-500ml/p/58016288 Om den er så god for helsa er et annet spørsmål 😂
 5. Har lenge lagt merke til at jeg blir ufattelig sliten når jeg reiser meg eller bøyer meg ned (f.eks for å knytte skolisser). Har målt med Apple Watch, og pulsen stiger raskt fra 70 til 120-130 slag i minuttet i løpet av de første 2-3 minuttene jeg reiser meg opp, og det samme om jeg bøyer meg frem for å knytte skolisser eller plukke opp noe fra gulvet. Har vært hos fastlege som har gjort en generell undersøkelse, men føler ikke helt at jeg stoler på svaret om at "det er ingenting galt". Noen som har vært ute for det samme og vil dele erfaringer?
 6. Det er vanlig med gebyrer dersom man innfrir lånet tidligere enn avtalt, da på grunn av at lånegiver ikke tjener like mye penger som forutsett for å ha lånt deg penger. Pleier å stå noe på nettsidene til respektive lånegiver om dette, eventuelt ta kontakt med dem direkte og forhør deg.
 7. Støtter Geirr her... Regnskapsfører, så slipper du å gå på en smell
 8. Kjip situasjon, forstår at det er leit. Men, vil du virkelig stå på ditt og jobbe for en arbeidsgiver som er villig til å lyve til deg og love deg fast stilling for så å gå tilbake på det? Selv ville jeg gitt blanke og funnet meg et annet sted å jobbe. Lykke til! Håper du finner utav det, enten rettigheter med å få jobben allikevel, eller om du finner deg noe annet. You can do it!
 9. Har selv jobbet i samme bransje og vi så på det som alt flyttbart (utenom mobiltelefoner og andre dyre ting) var 2 år, og 5 år på ting som var ment å stå stasjonært. Så en panelovn montert på vegg ville vært 5 år, men en flyttbar ovn 2 år, men igjen avhengig av pris. En ovn til 500kr kan du ikke forvente at skal vare mer enn et par år.
 10. Kjører selv chili mobil med fri bruk, betaler 499 per måned og bruker det til "alt". Ikke opplevd noen problemer, og med Telia-dekning er det helt topp 👌
×
×
 • Create New...