Jump to content

PetterJsul

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

240 profile views
 1. Har en eldre stasjonær pc. Er det noen som har en prosessor til LGA-1150. typ 4770k eller 4790k? Dersom noen har 16gb ddr3 ram er dette også ønskelig. Betaler porto.
 2. Hei. Jeg mangler en skrue til viften på skjermkortet. Vet noen hva en slik skrue heter og hvor jeg kan kjøpe en? http://imgur.com/a/6a4Mz. Skruen jeg mangler er den som holder selve viften på plass.
 3. Du har et godt poeng, Vet du om kjørelæreren får betalt ut i fra hvor mange kjøretimer han har daglig eller går det kun ut over selskapet? Føler meg mer komfortabel å lage en sak ut av dette om det kun går ut over selskapet.
 4. Ingen tidsfrist er oppgitt på nettsiden eller i noen brosjyerer e.l Ingen har heller fortalt meg dette muntlig. Fikk melding av kjørelærer at jeg blir fakturert med mindre jeg har en legeerklæring.
 5. Hei, jeg sendte melding til kjøreskolen om at jeg ikke kunne møte til time i morgen. Jeg har verken blitt instruert eller står det noe på nettsiden som sier at jeg må avbestille innen en tidsfrist. Har kjøreskolen likevel lov til å fakturerer meg med mindre jeg kommer med legeerklæring?
×
×
 • Create New...