Gå til innhold

KalleKlovn

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 759 profilvisninger

KalleKlovn sine prestasjoner

311

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er i u-land befolkningseksplosjonen skjer. I Afrika var populasjonen estimert 140 millioner i 1900. Nå i 2024 er det estimert nærmere 1,4 milliarder. Og ved 2050 er det ventet å være nærmere 2.5 milliarder. Det er et problem. At mange naive løker her på berget tror lav fruktbarhet i Norge og Europa har en dritt å si bortsett fra at det skaper problemer for det norske velferdssamfunn og befolkning i fremtiden er absolutt også et problem. Det er rett og slett ikke bærekraftig. De samme naive løkene tror gjerne vi fikser dette, klima og fattigdom med innvandring fra samme u-land på noen titusener/hundretusener. Norge bør absolutt fikse fruktbarheten.
  2. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/y6kLPE/ssb-rekordlave-foedselstall
  3. Slåsskamp i Sandefjord under kvinnedagen-markering – tente på Israel-flagg Ble sparket etter mens han lå nede Til tross for sin innsats klarte ikke politiet på stedet å holde de involverte fra hverandre. På en video SB har fått tilsendt fra hendelsen kan man se at den voksne mannen som holdt Israel-flagget blir liggende på bakken, mens to politibetjenter forsøker å skjerme ham fra flere andre som forsøker å slå og sparke mannen. https://www.nettavisen.no/nyheter/slasskamp-i-sandefjord-under-kvinnedagen-markering-tente-pa-israel-flagg/s/5-95-1693832
  4. Den nyere serien fra Netflix du tenkte på? Gresk-Makedonske Kleopatra?😂
  5. Når man vurderer å starte på en ny serie, og Viaplay foreslår... 😂
  6. Jeg er en av "særingene" som liker original hardware, og samler litt konsoller og spill. Liker looken og nostalgi-følelsen rett og slett. Bruker Wii'en til GC-spill. Og rundet nylig sm64 på N64. Tar ikke så mye plass føler jeg, med mindre man skal ha alle spill og alle versjoner av konsoller osv. Det får man jo aldri tid til å spille uansett.
  7. Hva med at problemene blir tatt litt mer seriøst når det kommer opp i den offentlige debatten, og ikke latterliggjøres? Så kanskje blir disse problemene gjort noe med? Så kanskje det gjøres noe med bla. skole, foreldrerett, mannlig psykologi osv? Ikke at jeg tror det vil skje. Mange er redd for å ta debatten, da man blir satt i bås med en gang. Å dra frem Adrew Tate og gjenta feministiske floskler i ren "sitt ned" stil hver gang noen prøver å løfte disse gutteproblemene redder i alle fall ikke det mer barnløse og mer ensomme samfunnet vi er på sporet av nå. Dette er i lengden et tap for både kvinner og menn, og heller ikke bærekraftig for samfunn og nasjon. Sikkert en god utvikling for de med anti-depressiva og katter/hunder på markedet.
  8. Så på debatten, og var ikke akkurat gutta og "høyresiden" som gjorde det dårlig der. Når det ble dratt opp at unge gutter i enda større grad går mot høyresiden i f.eks skolevalg, var svaret til sosialistisk ungdom jenta mer en fordumming av unge gutter på TikTok. Og på Tinder osv. var også svaret til hun studenten at gutta måtte jobbe mer for å være en del av de topp 10% mennene kvinnene ville ha. Forskeren pekte på at selv om vi har fått mer likestilling og kvinner har blitt mer selvstendige og økonomisk sterke, der et argument for kvinnekampen tidligere var å gjøre seg mer uavhengig av å gå etter sosioøkonomisk status hos menn, så gjelder det fortsatt i utvelgelsen. Kvinner velger fortsatt etter sosioøkonomiske variabler og fysiske krav (typ. "ingen menn under 180cm" og "må tjene mer enn meg"). Ikke rart mange unge menn ser ganske mørkt på utviklingen.
  9. Hvem tror på disse tallene/ration? Pure cope og en grifter.
  10. Netto negativt. Religion/trosetninger med ulike verdier, regler, normer og mål med moderate til fanatiske følgere gir grobunn for motsetninger og konflikt i samfunnet. Også for de som ikke er troende. I likhet med overtro og kulturelle likheter er også etnisitet/bakgrunn og forfedre/felles historie også variabler mtp. følelse av tilhørighet og identitet, selv om noen vil benekte dette. Dette utenom de generelle fysiologiske + IQ forskjeller som eksisterer hos ulike demografier, og som påvirker oppførsel deretter. Jeg tror homogene samfunn lite påvirket av overtro og innvandring som kun er gjort mulig av moderne teknologi, lever fredligere enn samfunn med kulturelt, religiøst og etnisk mangfold. Rett og slett fordi det blir mindre forskjeller, motsetninger og påfølgende konflikter.
  11. Støtter juridisk abort. Synd ingen partier har dette som sak. Bare FrP i Stavanger og Liberalistene som har ymtet på noe sånt. Det er nok dessverre et betent tema for karrirepolitikere som vil unngå politisk selvmord, da det tross alt gjelder styrking av menns rettigheter.
  12. For en blåst bagatellisering, hahah😂
  13. Unge tyskere som i andre land som lider under konsekvensene av høy MENA-migrasjon får legge skylden der den hører hjemme. Hos de eldre enn seg. Hos de som har stemt migrantvennelig i tiår, og de unge og gamle som fortsatt ufarligjør/promoterer det. De som bagatelliserer utviklingen og statistikken. De som trekker opp stigen etter seg eller brenner broen foran. Får ikke gjort så mye med det nå uten radikale løsninger uansett. Mer sosionomer, tolker, korrigering, økonomiske ytelser, toleranse + litt flere fritidsklubber? Jeg ler og griner av naiviten. Jeg er ung, og fremtiden og potensialet til Europa/vesten ser definitivt mørkere ut. Denne jenta er en av mange som vil bli fler- og fler.
  14. Det å være for ytringsfrihet og retten til å krenke religion (blasfemi) noe prinsipielt for meg. At den ikke er det for andre nordmenn er bare dumt og farlig. Utdannelse og IQ ser ut til å være en lite påvirkende faktor, da frykt, moralsk selvopphøyelse, misforstått toleranse/anti-rasisme, religion og ideologi trumfer frihet for mange. Håper "danske SIAN" finner på noe annet som omgår den nye blasfemiloven. Uansett hvor stor tapere de er. Mange som lukker øynene for dette. Det er rett og slett sykt og trist. Vi har hatt det for godt tydeligvis.
×
×
  • Opprett ny...