Gå til innhold

smergel

Medlemmer
 • Innlegg

  167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 595 profilvisninger

smergel sine prestasjoner

66

Nettsamfunnsomdømme

 1. Om jeg treffer ett dyr så går det utover meg . Jeg har bodd i Hakadal der det var Elg påkjørsel ca 2 ganger i mnd selv om folk hold fartsgrensen. Om Politiet har fartskontroll så går det utover meg. Og i tillegg når man kjører i ca 270-300 km så sjekker man jo selvfølgelig veien før man gir gass. Det vil si att om jeg kjører strekningen jeg skal kjøre så sjekker jeg en gang i vanlig fart både Nordover og Sørover først.
 2. Jeg har også kjørt så fort att det ble fengsels straff på en Motorvei kl 03.00 på natta i en Audi Rs 4. Hvem kan jeg skade da foruten meg selv ? Hadde det vært en Politimann el politiker så tenker jeg det hadde blitt dysset bort eller han kunne kjørt videre med en uoffisiell advarsel. Politi tyster ikke på Politi. Og politikern har mange nok "bekjentskaper "til å vente ut saken eller noe annet. Husker jo att Fru Hagen kjørte ned slottstrappa. Man er enten blind el full når en klarer noe slikt. Politiet tok jo ingen prøver av henne før hun var hjemme. Hadde dette vært en av oss så hadde vi mistet førerkort, bot, fengsel og kanskje til og med samfunns straff og måtte ha blitt med for en blodprøve/blåse i alkometer. . Jeg er så jævla dritt lei av att de rike går fri. Jeg krasjet en gang med bilen min som jeg nettopp hadde kjøpt i ca 50 km i timen til full stopp. Jeg hadde drukket 2 Øl og fikk fengsels straff, bot, mistet førerkort og samfunns tjeneste. Det første jeg gjorde var å løfte kjæresten min ut av bilen og ringte ambulanse. Når han skiløperen Petter Northug kjørte beruset og fløy over en rund kjøring og krasjet så løp han vekk ifra sin kompis som lå i bilen skadd. Han fikk som straff en fotlenke og en bot, som han Garantert har mer enn nok kr til å betale. Stor forskjell på om du er rik el fattig her til lands.
 3. Så til lspørsmålet, er f.eks. Groruddalen en "ghetto" ? NEI det er den ikke. Jeg bodde der for 4 år siden og det var da helt ok å bo der.
 4. Elvis gjorde musikken kommersiell. TIX hakke gjort en dritt.
 5. Hva Politiet prioriterer er ett stort mysterium. Når min datter var 11 år gammel ble hun utsatt for en Pedofil Jævel over nett. Heldigvis så moren dette etter ca 5 min.Hun samlet inn video/audio bevis mot ham og sendte inn anmeldelsen. 3 uker senere så fikk vi ett brev i posten der det sto att saken var henlagt. Det er ganske Utrolig !
 6. Hehe, ikke bland Elvis med Tix. To veldig store forskjeller der gitt .
 7. Rap, som all annen musikk er Kunst. Elvis Presley`s musikk ble jo sett på som Djevelens musikk av de eldre når han startet ca i 1955 . Da mente folk også att han hadde en negativ påvirkningskraft. Vi vet bedre nå i 2023. Og kaste de ut hvor ? PÅ gata ? El Norge ?
 8. Dette er en Ghetto.(se bildet) Er nok en del år igjen før det ser ut som dette gjør her i Norge . "I enkelte bydeler er det ingen etniske nordmenn å se, kun koner i burka, menn som ikke snakker norsk, truende ungdommer som står og røyker eller en skokk med skrålende småbarn" skriver du. Det kan jo være fordi att alle bor på samme sted f,eks. Og hva så egentlig ?
 9. Du har rett i det .Men man må ha med mobilen og ett lite kamera. Filmer med kamera og da kan man jo gi mobilen til Politiet, da får man filmet det også. Som sagt så skal jeg dra til Oslo imorgen med kamera og mobil så kan dere se hvor mange lovbrudd de gjør daglig .Kameraet gjemmer jeg, og det er lov å filme på offentlige steder . Gled dere til mange klipp fra denne karen ihvertfall.
 10. Politimannen som slo med knyttneven og batongen burde sparkes med en gang ! Også ble ungdommene anmeldt for vold mot Politiet??????? Hva i Hel...e ! Jeg bor i nærhet av Oslo og er der flere ganger i uken p.g.a jobben. Har personlig sett flere ganger att politiet eller Kgb som jeg liker å kalle de har bitch slappet flere narkomane og fylliker. Politiet bryter Norges lover flere ganger om dagen. Jeg skal dra til Oslo i morgen og filme litt så jeg kan legge det ut her, så får alle se hvordan de rasshøla behandler de fattigste og hvor de bryter loven. Jeg hadde en bror som var narkoman og har gått bort nå. Ved 2 tilfeller så måtte jeg stå og se på att de kasta ham i bakken selv om han ikke gjorde motstand og sparka ham i magen når han lå nede. Ett lite tips til alle ! Ha Alltid på kameraet når du snakker med en Kgb mann eller ser de snakker med en stakkar. Som alltid så blir vel dette bare glemt som alt annet. Vi trenger å gå med fakler til stortinget og forlange hans avskjed og straff.
 11. Det kommer jo veldig an på hvor du bor da . Om man bor 3 mil unna sin mor og far som er i 80 årene f,eks som trenger pleie, da er jo ett kjøretøy viktig. Og man kan jo ikke stole på offentlig transport . Togene er aldri i tide eller de kommer ikke i det hele tatt. Vet ikke hvor mange ganger jeg har stått på Oslo S og skal hjem da det ropes over høyttaler att toget er innstilt. Og skal man ta buss istedenfor tog så er køen km lang. Du må jo forstå att de aller fleste trenger ett frem kostmiddel i disse tider ? Skulle alle ha tatt tog under Covid krisen ? Eller bare sitte der alene og gammel, isolere seg uten en sjanse å komme seg ut ? Det er mange som ikke har familie til å hjelpe dem. Så da er bilen ett meget godt alternativ. Så Bil er en ting mange trenger av helse årsaker f,eks eller andre ting. Har du en familie på 5 så må man ha bil, eller bo rett ved jobb og skolen. Om det hadde vært en mulighet.
 12. Men hva om man fått ekstra høy strøm regning ? Eller en annen utforutsett regning kommer ? Da blir 416 kr ett ganske stort problem.
 13. Rart att dødsfallene i trafikken i fjor var så mange med tanke på alle de nye bilene man ser med kamera både foran og bak + bipelyder om man kommer for nærme den gule linja eller bilen foran ? Kan det være all den teknologien på Dashbordet/midtkonsollen ? Mye å trykke på der🚗.
×
×
 • Opprett ny...