Jump to content

smergel

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

988 profile views
 1. Jeg har en datter som nå er 25 år gammel. Når henne var 8 år gammel så var hun på ett Chat rom (uten morens tillatelse) og der kom det en Pedofil Jævel som kledde av seg og viste "utstyret" sitt til min datter.Han lurte på om hun kunne kle av seg men da kom heldigvis moren inn og så meldingene. Hun ble sjokkert selvsagt men hun tok over "samtalen"med pedo jævelen og der fikk hun ut adressen hans og tok screenshot av samtalen,som var helt utrolig motbydelig. Hun hadde alle bevis mot denne personen, inkludert navn,etternavn,adresse og alt han hadde skrevet + naken bilder av ham grisen. Vi sendte inn dette til Politiet og etter 3 uker så fikk vi ett brev der det sto att saken var henlagt !!!!! ????? HELT UTROLIG. Jeg bønnfalt henne om å få adressen hans så jeg kunne dratt til ham og sørget for att han ikke hadde mulighet lengre til å gjøre slike kvalme,syke ting. Hun nektet å gi meg adressen da hun så i øynene mine att jeg var klar for å kappe testiklene på ham. Alt jeg vet er att han bor på Grønland i Oslo er Pakistaner, er omtrent 40-50 år gammel nå. Hva i all verden er det politiet driver med ?? Alt blir jo bare henlagt og jeg har ikke tenkt å melde ifra til Politiet mer. Bedre å ta loven i egne hender. Da skjer det ihvertfall noe ! Vil meget gjerne få noe respons fra personer som har opplevd att Politi henlegger saker.
 2. Så du mener att alle de som bor i blokker og rekkehus skal lade mens de er i butikken ? Hæ ? Hva om man ikke har en jobb, noe flere og flere her til lands ikke har lenger. Hva om man er syk og ikke har noe fritids planer ? Tror nok det svaret ditt var noe kort tenkt.
 3. Ja, det er jo akkurat det jeg mener. Skal da alle som har råd til ett eget hjem og lader da få kjøpt seg el bil mens resten som bor i rekkehus og blokker ikke ha noe transport middel da ? Jeg forstår ikke hvordan regjerningen har tenkt her ??? Norge for de rike kanskje ?? Selv har jeg en god inntekt og ingen problemer med dette men det er jo allikevel maaaaange personer som ikke får denne muligheten. Og dette er alfa omega for mange syke og eldre i tillegg . Ganske så Utrolig ! Og hvor mye strøm kommer vi i Norge bare til å forbruke ? Får jo strøm av atomkraftverk og vannkraft (som forurenser). Det er ikke mange årene siden Japan hadde en stor katastrofe der en av reaktorene smeltet. For ikke å glemme Tsjernobyl da som sendte forurenset luft helt frem til Norge også. Når skjer neste store katastrofe på den kanten tenker jeg da ?? Hva med å jobbe videre med utvikling av bensin motorer. På 70 tallet så brukte jo en 2.0 liters bil alt ifra 1l til 1,3 l på mila. Kommer an på bile man hadde da selvfølgelig. Nå har man fått disse 3 og 4 sylindret motorer til å bruke kun 0,5 l på mila. Om vi hadde fortsatt denne utviklingen så ville bilene etter hvert brukt mindre og mindre bensin.
 4. Hvorfor skulle jeg ikke hatt en batteri bil om jeg bodde i en høyblokk da ??
 5. Joda,men nå tenkte jeg på forskjellen det blir mellom de som har trange kår og de som har mer enn nok til å kjøpe seg en "batteri bil"
 6. Lurer på hvor mye strøm som kommer til å trengs når nesten alle har "batteri bil" ?
 7. Det er en ting jeg lurer fælt på. Om jeg f,eks hadde bodd på Grorud i høyblokka eller de på Ammerud. Hvordan i all verden skal jeg da få ladet bilen min ? Om jeg kjøper en el bil da :) Er det bare de med egen garasje i blokken da som får ladet batteri bilene sine ? Merkbar forskjell mellom de fattige og rike må jeg si.
 8. Batteriene kan resirkuleres. , da man bare kan resirkulere eksisterende batterier..Skriver du . Når du leker Nostradamus og rett og slett spår fremtiden her ang "Om en del år så vil man ikke lenger trenge å utvinne nye materialer " Du får bygge deg en Back to the Future bil, av batteri da selvfølgelig.
 9. (så slipper du å drepe folk med unødige partikkelutslipp, og du slipper å ødelegge planeten ved å spy ut for mye CO2. ) Skriver du. Hva med Atom katastrofer som Tsjernobyl i 1986 og 2011 ved det japanske Fukushima ? Og atom avfall ? Hvor mange tror du det har drept ? Tenk på det før du lader batteri bilen din. Og hva med små utslipp av radioaktivitet ? VI hadde ett lite utslipp her i Lillestrøm for en del år siden, samme det så lenge du får ladet batteriet ditt. Hva og hvor kommer det til å skje neste gang en reaktor går varm ? Og om du mener att jeg må opp til tungtransport for å sammenligne med en personbil da er du helt på jordet mann. Så du mener virkelig att det ikke er noe forskjell på at en tung Tesla med brede dekk og høy vekt ikke sliter mer på veibanen enn en Fiesta ?Tesla Model S veier 2250 kg og det er langt ifra den største av de. Svogeren min har en svær familie Tesla og den veier 2800 kg + 2 personer foran og tre bak. Nei, det sliter ikke mer på veien det ! Neste gang en atom reaktor går i lufta så tenk på det når du lader leke batteri bilen din.
 10. 20 ganger lenger ??? Nå får du gi deg da. Dette skal være en saklig diskusjon. Automat kasser gjør akkurat det samme (blir stående i bakker) Og vi snakket om hvem som sliter mest på vei banen bla,annet. Ikke bremser.
 11. Overdriver ikke når jeg sier ett bilen min bruker 0,5 l på mila.Og familie Teslaen veier faktisk nesten 3 tonn.Svogeren min har en så det vet jeg. Mine dekk sliter mindre på veibanen ja ettersom bilen er lettere og dekkene er smalere.Under produksjon av en familie Tesla så forurenser den 3 ganger mer enn en bensinbil i følge forskere. Og hvor for sier du att jeg overdriver hele tiden ? Er du ett vandrende leksikon ? Og Afrika er jo gjennomkorrupt da. De kan ikke bare gjøre som du sier når det blir drevet av diktatorer som skal ha all rikdom selv.
 12. Jeg har en Toyota Corolla med en 1,3l motor som forbruker 0,5 DL på mila og veier 1040 kg. Under produksjon så genererer en Tesla 3 ganger mer utslipp en en bensinbil leste jeg i en artikkel.Det er jo maaaange batterier og ett langt lednings nett som går i disse bilene og de veier 3 tonn. Hvordan i all verden kan min bil være ett "miljøsvin" mens en batteri bil går som grønn ? Bilen min sliter langt mindre på veibanen ,m.a.o. mindre veistøv og batteriene som sitter i disse el bilene kan jo resirkuleres men hvor mange ganger ?? Når det ikke lenger er mulig å resirkulere batteriene så burde det bli ganske så mye avfall da. Og vi plyndrer Afrika for ressurser til disse batteriene. Tror nok denne miljø grønne tiden vi lever i er bare Big business .
 13. Det ble en liten skrivefeil der.Skulle egentlig stått .Pinex Forte har Paracetamol i seg,noe Paralgin har mindre av,mente jeg.
 14. Forskjellen på Pinex Forte og Paralgin Forte er att Pinex har best Paracetamol i seg,noe Paralgin ikke har.Der har du forskjellen.Pinex forte er derfor best å bruke mot smerter om du bare har de to valgene.Jeg får også betennelser i begge skuldre når jeg trener de hardt.Og da har ihvertfall Pinex og Voltarol Forte (gele) gjort en god jobb for meg ihvertfall.
×
×
 • Create New...