Jump to content

Ayrton

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har bestilt dette kortet https://www.aliexpress.com/item/4001234306714.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.45974c4daKdieZ som jeg håper skal virke. Dette kortet har jeg kjøpt https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08DFK4LZ7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 men dette kontrollerkortet er ikke kompatibelt med Asus Apex Z690 hovedkort. Jeg bruker i mellomtiden et over 10 år gammelt ASUS U3S6 kontrollerkort, men det har bare 2 SATA porter.
 2. Har selv samme problemet, nesten umulig å finne et brukbart kort med flere en 2 SATA porter i Norge. Kjøpte et kort med 6 porter på Amazon, men det virker selvfølgelig ikke på mitt Asus Z690 HK, selv om det virker i en annen PC med et eldre Asus kort. Så nå har jeg bestilt et annet kort på Aliexpress, håper det virker når det kanskje kommer i ferbuar en gang.
 3. Fikk E-post fra Asus som sa at utbetaling kom ca. 90 arbeidsdager etter godkjenning.
 4. Her kan en sjekke om Hero hovedkort er omfattet av feil, mitt hovedkort var heldigvis ikke som jeg først trodde omfattet av de med feil. https://www.asus.com/support/rog-maximus-z690-hero-checking
 5. Jeg har heller ikke hatt noe problem med mitt Hero hovedkort enda, men det er fordi jeg mangler minne. Ser at dem omtalte kondensator sitter riktig på mitt Hero hovedkort, men at serie og part nummer er blant de som blir tilbakekalt. Siden jeg ikke ønsker og ta sjansen på brann, så har jeg bestilt et nytt Apex hovedkort. Det burde kanskje opprettes en egen tråd for Asus ROG Maximus Z690 Hero hovedkort, siden dette er en tråd om Alder Lake?
 6. Ser at alle netbutikker fortsetter salget av Asus ROG Maximus Z690 Hero som om ingenting har hendt. Jeg mener at de burde pauset salget til årsaken til at det tar fyr var funnet og rettet. Det kan hende det er flere årsaker til at dette hender.
 7. Dette var dårlig nytt for vi som har dette Hero hovedkortet fra Asus, med utgått angrefrist. Jeg har ventet på minne til dette hovedkortet siden i november og derfor ikke fått prøvd det enda. Bestilte derfor under sterk tvil til Asus et nytt Apex kort i dag. Jeg tar ikke sjansen på å bruke et mulig defekt hovedkort. Det blir spennende å se hva Asus kommer til å foreta seg.
 8. Jeg bruker Win 11 og er veldig fornøyd, selv om jeg foreløpig kjører på en ikke støttet prosessor.
 9. Ja, og de fleste drittfolk jobber i våtromsbransjen. Hvor det er fritt frem for å jukse, lyve, slurve og feilfakturere kunder.
 10. Jeg ville svart følgende. Siden dere bekreftet på SMS at dette var siste faktura, så antok jeg at dere ga meg 15% avslag på grunnlag av lite fagmessig arbeid og slurv. Kravet er derfor omtvistet. Hvis dere fastholder dette urettmessige kravet, så får dere sende saken til forliksrådet.
 11. Du trenger en USB 2.0 Hub https://www.amazon.co.uk/dp/B085KVH16T/ref=pe_27063361_485629781_TE_item
 12. Selv kan jeg ikke få fullrost HUD, har dette selv på en BMW.
×
×
 • Create New...