Gå til innhold

Mestønsket

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 050 profilvisninger

Mestønsket sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, jeg har vurdert mange forskjellige stoler i en prisklasse og skal kjøpe en av disse 2: https://www.ajprodukter.no/kontor-og-konferanse/sittemobler/kontorstoler/kontorstol-580168-580166?ssr=on&loadfailure=1 https://www.ajprodukter.no/kontor-og-konferanse/sittemobler/kontorstoler/kontorstol-8-850253 Kan noen fortelle meg hva de store forskjellene er, hvilken stol er bedre? De ser helt like ut (i samme farge)...
  2. Jeg kunne ikke finne det riktige forumet for dette spørsmålet. Finnes det en app som tinder (og som er brukt i Norge), men for å finne nye venner? Jeg har nylig flyttet til Oslo og kjenner ingen her.
  3. Kjøpte en ny Philips skjerm fra Dustin: https://www.dustin.no/product/5011200709/b-line-276b1-27-qhd-ips-169-sort-hoyttaler Skjermen var defekt, meny knappene fungerte ikke. Etter en telefonsamtale, de ba meg sende en bilde hvor jeg viser at knappen fungerer ikke?!? Etter 5 e-poster, de sendte meg en ny skjerm. Det tok 2 uker å motta den. Den nye skjermen var OGSÅ defekt. Denne gangen ba de meg sende en video på mail som viser at lyden ikke fungerer. Ok... De svarte men en e-post "prøv en annen pc", selv om jeg forklarte 2 ganger at jeg har prøvd forskjellige PC-er, skjermer, kabler, instillinger osv. og at det er kun den philips skjermen som er defekt. Det har vært 1+ måned nå siden saken startet og jeg fortsatt ikke har en fungerende skjerm, bare mye bortkastet tid. Dustin nekter å hjelpe og bare sender meg videre til Philips. Forferdelige skjermer, helt forferdelig kundestøtte. Hva er mine rettigheter her? Kan jeg bare be om å få pengene tilbake og sende skjermen tilbake til dustin? Jeg vil ikke kaste bort mer tid på dette...
  4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=277015709 Fin bil. Mangler noen hestekrefter etter min mening 🙃
  5. Takk for gode anbefalinger, jeg skal kjøre de fleste! Gaustatoppen virker som et fint område, men jeg er litt usikker på om hvordan det er i oktober.
  6. Nettopp flyttet fra Trondheim til Oslo, jeg er veldig glad i kjøring og leter etter nye opplevelser i Oslo regionen. Anbefalinger til bilturer? Kan være en super morsom svingete vei å kjøre (uten noe mål), kan også være noe interessant å gjøre/oppleve i Oslo regionen. Helst opptil 2 timers kjøring i en retning.
×
×
  • Opprett ny...