Gå til innhold

Cheshire Cat

Medlemmer
  • Innlegg

    1 287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Cheshire Cat

  1. Meh, er agnostiker da ingen av de etablerte religionene passer meg, men jeg tror på at det er noe mer ved livet :)

     

    Kåseriet er forsåvidt ment som en kritikk av både de hjernevaskede troende som prøver å konvertere deg fordi andre absolutt ikke kan ha riktig, samt ateistene som ikke klarer å diskutere på et saklig nivå ;)

  2. Jeg tror faktisk det heter "du blir hva du spiser" - hvilket indirekte oppfordrer til kannibalisme (med mindre man gjerne vil bli grønnsak)!

    jeg tok heller den engelske varianten "You are what you eat!" Siden jeg hater tv-norges kopiering av alt for så å oversette den til f.eks. Frustrerte fruer i stedet for Desperate husfruer, bruker jeg aldri de fucka norske oversettelsene :p

  3. Hjemmesiden din svei i øynene mine... dessverre. kan anbefale å strukurere alt litt mer, er jo totalt kaos der inne! og selv om PS tar lang tid er som regel resultatene utrolig mye bedre enn en blank side.

     

     

    Tror du missforsto litt, du skulle HJELPE med koder og sånn.. Ikke fornerme min prøveside.. hehehe.

     

    Holder på å lager bilder osv i photoshop nå da.. :thumbup:

    gav bittelittegrann konstruktiv kritikk da :p det at den svei er et faktum, måtte konsentrere meg for å holde oversikten. som sagt, struktur ftw, og PS.

  4. Joda, jeg skjønner at tankene kan bevege seg dit.

    Jeg har vært der selv.. men tingen er at du har som regel alltid fler som bryr seg om deg, er glad i deg og ville sørget over deg hvis noe sånt skjedde, enn det man ser når man er i en slik tilstand.

     

    .. Men du er spesiell, og unik. Ikke trenger du å prestere noe for å være det heller, du er spesiell og unik ved å bare VÆRE. Du er deg, og det finnes ingen andre som akkurat deg.

    er fullstendig klar over det, men jeg vil etterlate noe her etter jeg dør. noe som får noen til å huske meg, navnet mitt osv.

     

    gå inn i lærebøkerne som den første til å gjøre hva faen enn :p

  5. Øhm.. jeg vet ikke helt om du tuller eller hva du driver med her. Du tar utgangspunkt i at folk ikke blir dypt fortvilet når du dør i et spill, og bruker det som en mal for hvor mye du betyr for folk i virkeligheten, og hvordan du ser på deg selv?

    meh

     

    tenk deg om, hvis du dør. hvor mange tror du kommer til å sørge? familien og vennene. hvor mange tror du får vite om at du dør? hvor mange ellers tror du bryr seg?

  6. Når jeg ble nevnt i samme setning som hippie_erlend gadd jeg ikke lese mer. Sorry Dottepus, men det med at jeg klager på skrivefeil overalt og alltid begynner å bli oppbrukt. I tillegg er det langt fra sannheten.

    :mrgreen:

    Mission accomplished.

     

    Good job guys, let's go home.

    May I stay then? I mean, I don't want to go home with you... at least not for less than houndred us dollars!

×
×
  • Opprett ny...