Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    21
  • comments
    47
  • views
    296505

bror min eid

Sign in to follow this  
Guest

84 views

Nå er bror min eid. Det startet med at han hadde sovna på sofan og da kunne jeg lissom ikke dy meg :D . Fant noen tau og begynte med å knyte bein og armer (han sover tungt) etter det gikk jeg løs med å knyte enda litt mer her og der, sikre beina med å knyte over knærne og sånt. Han vokna etter en stund med knyting da, men var ganske enkelt å fortsette sidden jeg er mye sterkere enn han. Deretter tvang jeg ham inn i soveposen før jeg fikk fast den å, helt til slutt fikk han bind for munnen, han skrek så fælt :) . måtte seff og så binde han til stolen, det var noe vanskeligere enn alt det andre, men det gikk da. Akurat nå sitter han bak meg og prøver vel å komme løs og hadde han kunnet snakke hadde han vel sagt at eg ikke skulle skrive dette og ikke minst påpeke noen skriveleifs her og der. Tenkte at eg kanske skulle prøve og matche lengden på "normalinnleggene" hans, er vel bare å skrive masse sprøyt tenker jeg, er det ikke bare det han skrievr? Eller er det noe logisk i det han skriver? Wonder. Ska me sjåååå, dette er vel på langt nær av hbva han skriver? jaja, får skrive mer da, det er vel egentlig ikke så mye å si egentlig. lurer litt på hvorfor han er på dette forinuet egentlig er det noe særlig spess dere skriver her eller? Virker ikke altid som det er noe serlig vettugt dere skriver, har lest litt her og der lissom. Får ikke helt med meg pointet kan man si.Preben får vel snart få lov til å gå løs tenker jeg, kan jo ikke holde ham fanget evig heller (synd). Hm, han får bli sluppet løs om 10-15 min da kan han få lov til å slette dette om han vil. hilsen "hans søster", snakkees vel en annen gang tenker jeg, see ya! (Bare for å informere meg selv og dere (selv om dere sikert har sjønt det) i have fritidsproblems lizz!)

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...