Gå til innhold

Gaea

Medlemmer
  • Innlegg

    2 491
  • Ble med

  • Dager vunnet

    4

Gaea vant dagen sist 26. desember 2021

Gaea hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

41 057 profilvisninger

Gaea sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er første gang i livet jeg har forlatt en kjip arbeidsplass, i andre arbeidsforhold har jeg gjerne lagt i setninger som "takk for godt samarbeid og jeg slutter fordi jeg skal (blablabla). Men i dette tilfellet er det nok best å bare være kort ja.
  2. (...) gjelder en gjensidig skriftlig oppsigelsesfrist på 1 måned regnet fra oppsigelsesdagen. Okei, da var den 1 mnd som gjaldt, og fra dato. Slik jeg forstår teksten i tariffavtalen riktig?
  3. Jeg tror jeg har fra dato til dato. Vanligvis har der jo vært 3 mnd, men i dette tilfellet tror jeg det er 14 dager. Men jeg dobbeltsjekker for å være sikker.
  4. What, aldri hørt om. Husk at jeg er på AAP da i utgangspunktet for migrene og PTSD, så vet ikke om dette gjelder meg uansett.
  5. Takk for alle gode råd, alle! Dere er min ekstra hjerne! Dere kommer alltid med så gode og nyttige råd. Og jeg kommer ikke til å si dette på intervju eller til nye arbeidsgivere jeg får. Jeg kommer ikke til å føre opp dette arbeidsforholdet på CV'en, og kommer bare til å vise til sykehusjobben. Tusen takk, jeg satser på det går bedre neste gang. Jeg hadde en dårlig feeling før jeg starta, neste gang lytter jeg til den, og så bruker jeg intervjuene fremover ekstra godt til å luke ut potensielle dårlige arbeidsplasser. Denne jobben fikk jeg uten intervju, og i etterpåklokskapens lys tror jeg kanskje hadde rygget unna etter å snakka mer utfyllende med arbeidsgiver. Når jeg er på intervju pleier jeg å spørre litt rundt hvor lenge folk har jobba der, hyppig gjennomtrekk eller folk som blir værende over tid, kan si en del om jobben.
  6. Takk for svar, oppsummert da: så kort som mulig skriftlig, og holde en høflig tone og ikke si noe mer med mindre hun spør, og hvis jeg da sier noe da svare noe som ikke er så direkte på henne som leder.
  7. Jeg har ikke tenkt å skrive det i en oppsigelse, som nevnt hadde jeg planer om å bare sende et veldig kortfattet oppsigelse, som nevnt i førstepost. Det andre gjaldt om hva jeg skulle si hvis hun spurte mer utdypende om hvorfor. Og har allerede bestemt meg for å si opp, har drøftet saken med flere og bestemt, jeg venter ikke på bedring som antakeligvis ikke kommer til å skje.
  8. Det vet hun jo allerede, i og med at jeg er sykemeldt i en måned fram. Men det er uansett bedre formulert slik du legger det frem, så takk!
  9. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å si at jeg er forbannet, men siden jeg vanligvis er veldig sprudlende og positiv så merker man at noe er galt, og jeg klarer ikke så godt å skjule når jeg er skuffet, sur og forbanna. Men jeg kan altså si hvorfor jeg slutter så lenge jeg sier i en grei tone? Kan man si: "Jeg sier opp fordi jeg synes du ikke ivaretar ditt ansvar som leder, fordi arbeidpresset er for høyt og fordi arbeidet og konfliktnivået gjør meg syk?" Eller holde det for meg selv?
  10. Takk for råd! Da gjør som jeg først tenkte: så kortfattet som mulig, det jeg skrev ovenfor er nok? Er så lenge siden jeg har sagt opp noe så jeg husker ikke hva man typisk gjør, og forrige gang jeg sa opp så var jeg verken sykemeldt, stemningen var god og sluttet av årsaken at jeg skulle ta mastergrad på fulltid.
  11. Noen som har en god måte jeg kan formulere en oppsigelse når arbeidsforholdet ble så negativt? Bør jeg være ærlig om hvorfor jeg sier opp? Skal holde det til kun det mest nødvendige? Må/bør jeg skrive "takk for muligheten til å jobbe her og ønsker dere lykke til" eller kan jeg bare skrive: Jeg, (Navn), sier opp med virkning fra idag (dato) og har min siste dag (dato). Hilsen, (navn) Bør jeg legge til at jeg vil være sykemeldt ut oppsigelstiden i oppsigelsesbrevet? MÅ jeg snakke med henne personlig? Ønsker null kontakt. Eller må jeg bare ta meg sammen, svelge frustrasjonen, jatte med, komme på en unnskyldning og bare avslutte med et smil? Eller kan være brutalt ærlig og si man er forbanna og at man ikke aksepterer denne oppførselen fra leder?
  12. Er uansett sikker på at at jeg ikke har AAP som dagpengeerstatning, da ville vel det stått uttrykkelig i vedtaket. Men da kan jeg altså si opp stillingen i kommunen som ikke fungerer (jeg glemte å nevne at jeg har i tillegg et ekstravikariat ved sykehuset som jeg selvsagt kommer til å beholde inntil videre). Tusen takk for oppklaring @krikkert!
  13. Akkurat tenker jeg litt sånn..hvorfor solgte jeg skinna mi da jeg ble bedre ifjor, jeg vet jo at det kan komme igjen. Tok meg litt over et halvt å bli kvitt da jeg hadde det i den andre foten. Vet jo hva som skal til for å bli bedre, avlastning, men det er ikke så lett fordi jeg prøver å spare penger og går derfor hvor jeg skal. Prøver å sykle men det må jo være bysykkel og bysykkelstativ tilgjengelig.
  14. Har jo selvsagt får plantar fasciitt i den andre foten også nå. Har vært litt vel mye uflaks nå.
×
×
  • Opprett ny...