Jump to content

BearCat

Medlemmer
 • Content Count

  1463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den første SMS'en var det vel ingen grunn til å klage på, da du hadde et kundeforhold på det tidspunktet Ref. reservasjonsregisteret: Har du registrert deg i det ovennevnte registeret? Hvis ikke, så må du regne med markedsføring uten aktivt samtykke.
 2. Nei, det er ikke en gyldig IPv4 adresse, så den kan selv ikke CSI folka på TV spore 😉
 3. Fritt fra hukommelsen (og Google): Natron kalles 'baking soda' på engelsk (legg merke til *soda*) Natron består av stoffet natriumbikarbonat. Når dette stoffet løser seg i vann, reagerer bikarbonatet med en syre og det blir dannet karbonsyre, som igjen blir til vann og CO2-gass, eller karbondioksid.
 4. Man kjøper f.eks Soda ? Eller som den heter i "utlandet" Club Soda.
 5. Vel, hvis disken som sitter i feiler på det nåværende tidspunktet, så reklamerer du på det, istedet for å montere inn en ny SSD. Dersom du ønsker å sette inn en SSD eller annen disk, for å verifisere at det er nåværende disk som har et problem, er ikke dette til hinder for å benytte seg av garanti/reklamasjon på maskinen.
 6. @Garegaupa Dersom du ikke har kommet noe videre med dette, så kan jeg tipse om en som er aktiv på "Recovery-fronten", og er "litt" billigere enn Ibas 🙂 Jon Bang har en hjemmeside og er også på Facebook.
 7. Vil ikke si hva "Hva sa jeg?", men gjorde det allikevel 😉
 8. Selv streamer jeg bare trådløst fra NAS, video til til 2* Nvidia Shield TV (Plex og Kodi) og mobile Plex klienter, audio til Pioneer X-HM76D og diverse Squeezebox enheter + PlexAmp.
 9. Du får ikke utnyttet diskplassen fullt ut med SHR1/SHR2 før du har byttet ut ALLE diskene med større disker. 5*10GB + 3*16GB = 60GB tilgjengelig ved bruk av SHR2
 10. Hei, bare et lite tips (hvis du ikke har lagt merke til det) DS620 slim støtter ikke 3,5" disker, kun 2,5". Edit: et spørsmål, hva slags audio/video ønsker du å overføre via HDBaseT/HDMI, som du ikke kan overføre via IP og en passende klient?
 11. BearCat

  Bygge NAS?

  Strengt tatt, vil vel det være en DAS løsning 😉 som du så kan dele på nett. Dersom OP synes at at en NAS basert på Fractal 304 Node blir i største laget, så vil en 2delt løsning kanskje være uhensiktsmessig. Selv har jeg et XPEnology bygg, i det nevnte 304 kabinettet, som ikke er så mye større enn det "må" være for å få plass til 6*3,5" disker.
 12. BearCat

  Bygge NAS?

  Dersom du ønsker å bygge en server, basert på dette kabinettet vil du nok slite litt, begrenset plass til hovedkort så da blir det 2 bokser.
 13. NEI, det er ikke årsaken. N/A = Not Available = Ikke Tilregnelig 😉 dårlig chip / dårlig kontakt.
×
×
 • Create New...