Jump to content

Marcuzani

Medlemmer
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 :)

Recent Profile Visitors

1267 profile views
 1. I et rom med mye lys og refleksjoner hadde jeg valgt Samsungen. 2000 nits mot 6-700 og mye bedre anti reflective filter på skjermen. LG OLED er suveren i mørke rom, men blir mye gjenskinn i dagslys med mindre du trekker for alt av gardiner.
 2. LG CX er mye bedre. Samsungs billigste QLED i 2021 bruker IPS panel som gir vesentlig dårligere kontrast enn VA. Du må opp på QN90A eller QN95A for å få bra kontrast evt. 8K modellene. Ellers er det mulig å få 2020 modellene billig. Disse støtter også HDMI 2.1.
 3. Det skal vel i teorien holde. Gipsanker kan holde en god del vekt. Alternativet er å åpne opp gipsen og forsterke mellom to stender. Hullet i veggen blir skjult bak tv, evt kan du sparkle og male slik at det blir helt usynlig.
 4. Ser at Power har nye QLED-modellen QE65QN85A i nettbutikken. Forventet inn på lager i april. Er det mulig å bestille med DNB-rabatten allerede nå?
 5. Endte opp med fagmøbler sin Oppsett 85. Veldig fornøyd og klarte akkurat å trøkke inn PS5’en også.
 6. Har hatt Pulse 3D fra release 19. november. Veldig fornøyd.
 7. Q60 er vel kantbelyst og mangler lokal dimming. Q70 og Q80 er langt bedre tv’er. Jeg hadde valgt bildekvalitet fremfor størrelse. En 70" tommer til under 10k er ikke mer enn helt ok. Gjenskinn er det ikke så mye å få gjort med. Da må du opp på dyrere modeller som har anti reflective filter.
 8. Veldig bra TV det der. Hvis du ikke er entusiast er det ikke poeng i å vente. Det kommer alltid noe nytt og noe bedre. Hvis budsjettet er rundt 10k så må du fort utsette tv-kjøpet i 10 mnd for å gjøre tilsvarende gode kjøp.
 9. Nå har Sony bekreftet at de selger PS5 med tap. Det er heller ikke utenkelig at fremtidige maskiner får billigere komponenter nettopp for å snu dette regnestykket. Sannsynligvis blir fremtidige modeller oppgradert og barnesykdommer fjernet, men det finnes utallige eksempler på produkter som blir nedgradert også.
 10. Hei. Tror du slipper forsterkning om du får festet til stålstender. Gipsankerne i seg selv skal vel i teorien holde hvis du har standard gipsplater. Jeg liker imidlertid å feste minimum ett punkt til stender.
 11. Jeg kjøpte på Power sitt outlet når jeg tilfeldigvis var innom Kongsvinger. Betalte 500, nytt i uåpnet eske. De har noen til nedsatt pris i enkelte butikker. https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/veggfester-og-tv-moebler/veggfeste/samsung-no-gap-wall-mount-wmn-m14-65/p-667858/
 12. WMN-M14EA/XC (2017-2018) Det medfulgte noen solide gipsanker som visstnok skal holde mer enn nok, om du ikke fester i stålstender, men jeg stoler aldri 100% på bare gips.
 13. Brukte medfølgende skruer. Svarte, som også kan benyttes i betong m/plugg. Jeg brukte naturligvis ikke pluggen. Alle no gap festene er lik og 2017 modell passer til 2020 modell osv. Men de eldre modellene ble visstnok levert med langt flere skruer/tilbehør enn de siste modellene. Jeg fikk strømkabel med f.eks (?!)Det tror jeg ikke de nyere modellene leveres med.
 14. Monterte min Q85R 65" med no gap wall mount i går. Skrudde rett gjennom gips og i panelet på baksiden. Sitter som støpt. TV sitter klistret til veggen. Tror ikke du får den tettere. Hadde vanlig VESA veggfeste før, og da stakk TV betydelig lenger ut fra vegg.
 15. Jeg et på jakt etter en ny TV-benk under en 65" Samsung TV, men det viser seg å være vanskelig. Den må være vegghengt og mellom 120 og 140 cm slik at den kan ha lydplanke på toppen og pga. bredden på veggen. Den skal romme one-connect boksen til Samsung og en PS5. Stoffdør hadde vært kult, men er ikke et must. Budjett: ca. 5.000 Jeg har Vienna tv-benken fra Møbelland, og den funker greit, men blir for stor (150 cm) etter oppussing. Jeg kjøpte Vogue Wall Skap Petite 120 fra rum21.no, men den hadde flere skader og må returneres. I tillegg var byggekvaliteten så som så. Tips settes pris på!
×
×
 • Create New...