Jump to content

Andaras

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant det ut med engang. Gå til nedlasting (eller nå hva det het). Gå til AC Valhalla, trykk deretter på de tre dottene på siden. Velg ps5 versjon.
 2. Hmmm.. skjønner. Satser på du får den ikveld. Har selv opplevd å få beskjed 17-18 tiden om å hente en pakke i butikken. Så er alltid en sjanse
 3. Tjja... folka i butikken (om det er i post i butikk) må skanne pakken først før du eventuelt for melding om det. Så du kan fortsatt få den senere ikveld.
 4. Da har min ordre blitt fra bestilt til reservert nå, heldigvis. Står strengt talt "behandler kreditt", men det gjorde de også i april for 10.000 (den gangen). Så burde gå fint.
 5. Ohhh, da venter jeg spent på når min ordre blir behandlet. Nåde dem om jeg blir pusha til desember nå 😧
 6. Ahh, skjønner! Altså, jeg veit ikke. Står hittils november, men man vet aldri med komplett nå for tiden:P
 7. Vent nå. Du fikk mail fra komplett idag? Har ikke fått noe mail hittils i det siste. Står enda: "på lager 17. november" Når bestilte du i april? (klokkeslett)
 8. PS5 Launch – Play Has No Limits Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men følte at jeg bare enda mer "hypet" nå rett før launch. Sååå, jeg likte videoen.
 9. Mon tro om man blir like sinna med den nye Iphonen når den legges ut for forhåndssalg.
 10. Nei si det. Jeg har gitt opp å prøve å finne svaret på det. Må nesten bare håpe på det beste når november er her xD
 11. Godt å se den ble oppdatert tilbake igjen, ble litt bekymret når jeg så den ble "oppdatert" i dag tidlig om igjen, men da sto det enda november heldigvis 😛
 12. Haha, nei. Jeg har forståelse, man vet aldri med komplett nå for tiden. Har en Xbox series S bestilt også, sånn i tilfelle ps5 ryker i år. Så har jeg en liten trøste premie om det trengs 😛
 13. Har på følelsen det er feil. Når noen bestilte 40 min etter at de åpent i april, og når han får det samme ordre endringen til mars 2021. Så er det ikke no tvil om det har skjedd feil. Med mindre komplett fikk bare 20 konsoller xD
 14. Samme skjedde med meg, men velger å vente litt før jeg i det heletatt spør Komplett hva som har skjedd. Såpåss mange som har fått 3 mars som levering. Og mange av dem har bestilt før meg (16:18 her)
 15. Weelll.. i did not:p Sometimes you need to be lucky xD
×
×
 • Create New...