Jump to content

Sitoy

Medlemmer
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

About Sitoy

 • Birthday 11/21/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Husk om du velger faktura så slipper du å bli trukket før du faktisk får den.
 2. Hadde ikke vært noe problem hvis jeg var hjemme i norge hvor jeg har resten av ekstra kablene til strømforsyningen. Men lever ut korona på hytta i Sverige enn så lenge
 3. Jeg prøvde, fikk ikke noe liv i den når jeg prøvde de 2 første, så prøvde jeg de 2 neste og fikk lys, men ikke noe bilde 😕 Bestilt 2x8Pins kabler nå så løser seg snart!
 4. Endelig fikk jeg mitt RTX Gainward 3080 Phantom GS. Har så klart ikke 3x 8pin kabler så får ikke koblet den til 🤪
 5. En kompis kjøpte for 16k i går kveld, han vasser riktig nok i penger.
 6. Er ganske latterlig å se hvor mange som nå ligger ute på finn. Blir skummelt om produsenter begynner å ta nytte av slike treige releaser, kan sette opp prisen som bare det sånn som folk betaler.
 7. Jeg følger ikke så godt med på VR nyheter, men ble interessert! Hvilket spill er det du snakker om?
 8. Jeg fikk handlet hos netonnet idag tidlig. Etter å ha prøvd hos elkjøp og power ble jeg overbevist om at det bare var bots, men en kompis av meg klarte å få en hos power uten noe stress. Skulle nesten tro de hadde beskyttelse mot oss som spammet F5, for han var bare innom klokka 13:30 og fikk kjøpt på første forsøk.
 9. Er glad det er over. Nå er det bare å vente
 10. De dukker som regel opp et par dager i forveien uten at de er til salgs. Når du ser det ligger der kan du begynne å spamme F5 om du vil
 11. Lagre https://www.komplett.no/category/10412/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort?nlevel=10000§28003§10412&stockStatus=InStock&cnet=Grafikkprosessorfabrikant_A03616 §NVIDIA&cnet=Grafikkprosessor_A00247 §NVIDIA GeForce RTX 3080 og sjekk den regelmessig, når det kommer noen opp så er det som regel til salgs innen noen døgn.
×
×
 • Create New...