Gå til innhold

FendrlightBud

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 269 profilvisninger

FendrlightBud sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stillingstittel: Data Scientist / ML engineer Sektor: Privat Erfaring: 3,5 år Alder: 29 Utdanning: Master, Sivilingeniør Sted: Oslo Lønn: 900.000 fastlønn. Vanlige goder og ingen bonus.
  2. Endring av studieretning underveis er relativt universelt for alle ingeniørstudiene på NTNU. Noen vil dog være lettere å bytte mellom dersom de deler mange fag, som for eksempel kyb og elsys. >Når det gjelder jobbmarkedet og arbeidsoppgaver så står det jo endel om dette allerede på NTNU sine sider under "Hva kan jeg bli?". Når det er sagt så er min erfaring at areidsoppgaver varierer så enormt utover det som står på NTNU sine sider at det vil være lite hensiktsmessig å ramse opp alt. Hvilken jobb du får kommer ann på spesialiseringen din, samt hva du utvikler deg til å bli flink i og/eller interesserer deg for, og derav søker jobb på.
  3. Mange ender opp som IT konsulent, men det betyr ikke at DU trenger å gjøre det. Det finnes mange andre, mer praktiske jobber som du, med litt ordentlig innsats mtp research og søknader kan få. Medisin er nok et veldig interessant og spennende fagfelt, og du får jobbe mye mer med mennesker. Det sagt, så er elendige arbeidstider og jobbstress mye mer tilstede, så det må du være beredt å på takle. Har selv 2 leger i familien.
  4. Jeg gikk selv kyb (uteksaminert i 2020). Generelt kan jeg si at kyb er veldig matte-heavy, så du burde takle matte greit hvis du skal komme deg gjennom det. Utifra det jeg leser her https://www.ntnu.no/studier/aamatstat så kan jeg forstå at du synes dette er litt tørt. Matten i kyb er nok mer praktisk rettet (styresystemer, modellering av dynamiske systemer, datateknologi rettet mot fysiske systemer, osv.), så jeg tipper du synes det er mindre tørt. Så er det jo også slik at du kan begynne å ta fag rettet mot medisinsk kyb tidligere enn fjerde året hvis du planlegger litt godt i samhold med en studieveilleder - de er generelt ganske fleksibel på dette. Indøk.. Forbered deg på et strebersk miljø, men dersom du liker dette så kjør på. Angående attraktivitet på markedet så trenger du neppe å tenke på det på noen av disse studiene. Er forøvrig enig i det som blir sagt over her: tenk godt gjennom hva du brenner for mest og følg hjertet!
  5. Hva mener du er dårlig med våpenhandlinga og fysikken? Hvordan villle du forbedret det?
  6. Stillingstittel: Data Scientist Arbeidsoppgaver: Dataanalyse, ende-til-ende utvikling av maskinlæringsmodeller og datasynmodeller og tilhørende infrastruktur, operasjonalisering, monitorering. Sektor: Privat Erfaring: 2 år Alder: 27 Utdanning: Master, Sivilingeniør Sted: Oslo Lønn: 680.000 + årlig bonus rundt 35k Ønsker egentlig å være oppe på 700, men ligger vel rundt snittet ifg. Tekna.
  7. Har for øyeblikket et meget irriterende setup på hjemmekontoret hvor jeg har en stasjonær gaming PC stående, samt en slik Lenovo docking stasjon. Har to skjermer samt mus og tastatur som vanligvis er koblet rett i PCen, men når jeg skal jobbe hjemmefra må jeg koble over alle peripherals i dockingstasjonen for så å koble til USB-C fra dockingstasjonen i laptopen. Denne dansen går altså frem og tilbake hver gang jeg skal bytte. Spørsmålet mitt er, finnes det en god løsning for dette hvor jeg for eksempel kan ha perifere komponenter alltid koblet til dockingstasjoen, og en kabel til hver PC? Vil i dette tilfellet en USB-C kabel mellom stasjonæren og dockingstasjoen svekke perfromance til monitorene (oppdateringsfrekvens osv.)? Gode tips tas mot med stor takk!
×
×
  • Opprett ny...