Jump to content

Alpred93

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 :)
 1. Blir å vente ett år før jeg kjøper, gidder ikke være prøvekanin.
 2. Jeg har i hvertfall champagnen klar til når dette pyramidespillet kollapser.
 3. Inb4 "jammen gta 5 tok x antall år før det var ferdig, hvorfor angriper du star citizen". Rockstar har faktisk levert gode spill før. Chris Roberts har prøvd seg på dette før, da het det freelancer. Han klarte å kjøre det i grøfta også, før microsoft sparket han.
 4. Et hvilket som helst annet selskap hadde blitt korsfestet om de prøvde seg på noe slikt.
 5. Du vet, folk er fattigere i resten av verden? Grunnen til at Valve strammer inn er fordi folk fra den rike delen av verden utnytter systemet. Steam er billigere i andre land fordi de ikke har råd til våre priser, ikke fordi "onde" Valve er ut etter å ta deg.
 6. Har lyst på Switch, men kommer ikke til å kjøpe så lenge dette er ett problem.
 7. Like rart å bruke mye tid på å forsvare ett spill.
 8. Er latterlig hvor dårlig internett kunnskapene til Nintendo er.
 9. Lol hvem bryr seg om historisk korrekte våpen i ett assasins creed spill. Er ikke dette serien hvor man er en person i framtiden som styrer figurer fra fortiden gjennom en maskin. Serien hvor tempelriddere og snikmordere kjemper en tusenår gammel krig i skyggene. Tror ikke realisme er høyt på agendaen.
 10. Det ser ikke ut som vi kommer til enighet, så jeg bukker ut av denne diskusjonen. Jeg kan se poenget ditt men er ikke helt enig. MediEvil er forøvring så erkebritisk som det går ann å være, med tanke på humor og setting.
 11. Så du mener seriøst at god of war, uncharted, killzone, last of us og medievil er japanske spill fordi de er eid av Sony? Var Rare japanske siden de bare lagde spill for Nintendo før i tiden? Ville du kalt Volvo en svensk bil?
 12. Tullete å henge seg opp i hvem som eier spillprodusentene, Sony eier ganske mange spill produsenter, det gjør ikke Uncharted til et Japansk spill.
 13. Burnout, Fable, Goldeneye, Banjo Kazoie, Total war, FM, Time Splitters, Tomb Raider, X-com, Wipeout, Worms, Batman Arkham, Runescape, Hellblade, Dungeon Keeper, Syndicate, Broken Sword, Colin Mcrae Rally, Lemmings og Elite Alle disse er britiske spill. Du har også kanskje hørt om GTA? Suger det også?
 14. Når poenget er å hedre BRITISKE spillutviklere, så er det et poeng å bruke britiske spill ja.
×
×
 • Create New...