Jump to content

Alpred93

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

248 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. Her burde oljefondet slå til! Hvorfor bygge opp egen industri når vi kan kjøpe den opp istedet.
 2. Si meg, leser du det andre skriver? En av klagene er jo at det er som tidligere borderlands. Så det er ikke lov å håpe at noe man liker, jeg vet ikke, utvikler seg til det bedre? Du legger forøvrig mye energi i et spill du "ikke bryr deg om". Merkelig.
 3. Igjen. Jeg bryr meg ikke noe om dette spillet. Har aldri spilt ferdig et eneste spill i serien. Det som skrives i artikkelen er derimot: "Tiny Tina, ein av seriens, og kanskje spelhistorias mest irriterande karakterar" Altså vet vi allerede at han ikke liker hovedkarakteren i spillet. "Som i bordelands-spela byr wonderlands på ei heilt banal mengde våpen - lite nytt for borderlands-veteranar" For så å komme med et avsnitt om at dette ikke er en god ting. Altså man liker ikke looter shooter konseptet. "Eg er så metta på Gearbox sine mange patetiske forsøk på humor at eg vurderer å styre unna dette selskapet på permanent basis" Dette er jo ikke noe nytt og spesifikt rundt dette ene spillet, dette er jo et utsagn som gjelder hele gearbox. Jeg går ikke selv å gleder meg til noe jeg vet jeg ikke vil like. Det synes jeg høres rart ut. Anmelder likte jo borderlands 1 og 2 og håpte vel da på at dette skulle være som de. Han skriver jo det i anmeldelsen. Men det sitatet tok du ikke med i den lille oppramsingen din. Passet vel ikke til narrativet dit.
 4. Jeg sier ikke han lyver, jeg lurer bare på hvorfor han gledet seg til et spill han ikke kom til å like. For du har aldri blitt skuffet over noe du ventet på? Gud forby at man kommer med sin egen mening, alle burde jo bare gi samme score som metacritic, kanskje da dere latterlige fanboys tier stille for en gangs skyld.
 5. Noen kjøpte navnet. Dog er det flere ex medlemmer av telltale med så det er nok det nærmeste man kommer gamle telltale.
 6. Det beste hadde jo vært om spillet aldri kom til pc.
 7. Jeg kjenner meg igjen i det han sier. Moderne anime drukner i klisjeer.
 8. Ingen hindrer noen i å si noenting. Men ytringsfrihet betyr ikke frihet fra konsekvenser.
 9. Han har rett til å si hva han mener. De har rett til å ikke ønske å arbeide med han. Det er en to-veis gate det her.
 10. https://raiseyourskillz.com/gaming-industry-vs-other-entertainment-industries-2021/ Spill industrien er den underholdningsbransjen som tjener mest penger, penger Norge ser lite av. https://www.thelocal.se/20210312/analysis-how-sweden-conquered-the-gaming-world/ Svensk spill industri tjente inn 3 milliarder dollar i 2019. Norge må leve av noe etter oljen, spill kan fint være en av pillarene i en ny norsk økonomi. Men da må det satses på.
 11. Fortsatt sjukt at ps1 klarte å selge over 100 millioner konsoller, ett hederlig første forsøk for sony.
 12. Elder scrolls "veteraner" som forlot Bethesda før Morrowind kom ut.
×
×
 • Create New...