Jump to content

Alpred93

Medlemmer
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alpred93

 1. Cyberpunk som genre var et tilsvar og angrep på Reagan politikken og hyperkapitalismen på 80 tallet. Den er i seg selv politisk og har alltid vært det. Det kommer man ikke unna.
 2. Er det så utrolig vanskelig å skjønne at når de faktisk har valgt å gi ut spillet på konsoll, så er det det samme hvor gammel konsollen er. De valgte å gi ut på den, og da må de faktisk levere ett produkt som fungerer på den. Ingen satte en pistol til hodet deres og tvang dem til å utgi på "eldgamle" konsoller.
 3. Ingen tvang dem til å gi ut på ps4/xbox one, men når de først har gjort det så må man kunne forvente at de selger noe som faktisk virker.
 4. Blir å vente ett år før jeg kjøper, gidder ikke være prøvekanin.
 5. Jeg har i hvertfall champagnen klar til når dette pyramidespillet kollapser.
 6. Inb4 "jammen gta 5 tok x antall år før det var ferdig, hvorfor angriper du star citizen". Rockstar har faktisk levert gode spill før. Chris Roberts har prøvd seg på dette før, da het det freelancer. Han klarte å kjøre det i grøfta også, før microsoft sparket han.
 7. Et hvilket som helst annet selskap hadde blitt korsfestet om de prøvde seg på noe slikt.
 8. Du vet, folk er fattigere i resten av verden? Grunnen til at Valve strammer inn er fordi folk fra den rike delen av verden utnytter systemet. Steam er billigere i andre land fordi de ikke har råd til våre priser, ikke fordi "onde" Valve er ut etter å ta deg.
 9. Har lyst på Switch, men kommer ikke til å kjøpe så lenge dette er ett problem.
 10. Like rart å bruke mye tid på å forsvare ett spill.
 11. Lol hvem bryr seg om historisk korrekte våpen i ett assasins creed spill. Er ikke dette serien hvor man er en person i framtiden som styrer figurer fra fortiden gjennom en maskin. Serien hvor tempelriddere og snikmordere kjemper en tusenår gammel krig i skyggene. Tror ikke realisme er høyt på agendaen.
 12. Det ser ikke ut som vi kommer til enighet, så jeg bukker ut av denne diskusjonen. Jeg kan se poenget ditt men er ikke helt enig. MediEvil er forøvring så erkebritisk som det går ann å være, med tanke på humor og setting.
 13. Så du mener seriøst at god of war, uncharted, killzone, last of us og medievil er japanske spill fordi de er eid av Sony? Var Rare japanske siden de bare lagde spill for Nintendo før i tiden? Ville du kalt Volvo en svensk bil?
 14. Tullete å henge seg opp i hvem som eier spillprodusentene, Sony eier ganske mange spill produsenter, det gjør ikke Uncharted til et Japansk spill.
 15. Burnout, Fable, Goldeneye, Banjo Kazoie, Total war, FM, Time Splitters, Tomb Raider, X-com, Wipeout, Worms, Batman Arkham, Runescape, Hellblade, Dungeon Keeper, Syndicate, Broken Sword, Colin Mcrae Rally, Lemmings og Elite Alle disse er britiske spill. Du har også kanskje hørt om GTA? Suger det også?
 16. Når poenget er å hedre BRITISKE spillutviklere, så er det et poeng å bruke britiske spill ja.
 17. Satsing på esport og satsing på produksjon av spill er to forskjellige ting.
 18. Du er den eneste som sitter å gjentar det samme pisset på andre døgnet, ikke rart du tror han mener det, du har jo selv skrevet det samme gang på gang i dagesvis. Og siden du driter i andre sine argumenter og FAKTA, så får du sitte i den bobla din og jabbe. Han skrev aldri Death to all jews på videoene sine, video skrives forresten i entalls form siden det var en video. Han viste en tjeneste på nettet som er såpass fjern at hvem som helst kan bla opp penger og få laget en video med nær sagt hvilket som helst innhold. Hadde du fulgt litt med, hadde du fått med deg hva akkurat den videoen faktisk dreier seg om, men du er like ute å sykler som avisa som skrev artikkelen. Da er det vel bare å vente til i morgen og du kommer med akkurat de samme tomme argumentene, eller du kan vurdere å gjøre som Antonsen så pent sier, ta deg sammen og ta deg et brevkurs i kildekritikk. Hvorfor var det første ordet han kom med når han ble frustrert i ett spill nigger? Hva er humoren i å få noen til å skrive death to all jews? Og hvorfor gidder du å forsvare pewdiepie?
 19. Det er den utgaven jeg hadde som liten også. Visste ikke før noen år tilbake at det fantes andre utgaver. Jeg mener bestemt å ha hørt AVGN nevne at Mega Drive-utgaven er bedre. Ikke at han nødvendigvis er noen fasit, altså. Vet ikke (eller kan ikke huske) hva AVGN har sagt om dem, men SMD/PC-versjonen er definitivt ikke bedre. SNES-versjonen ble laget av Capcom, som på den tiden var legendarisk for å ha laget utrolig mye bra både på NES/SNES og arkademaskiner. Det meste de slapp på 80- og 90-tallet var av topp kvalitet, inkludert mange Disney-spill som Aladdin, Goof Troop og Mickey Mouse's Magical Quest. SMD/PC-spillet, som ble utviklet av Virgin Interactive, er ganske blasst og middelmådig både visuelt og gameplay-messig. Blasst og middelmådig? De samme animatørene som lagde filmen var med å lage megadrive spillet så det er langt mer autentisk og bedre animert en snes versjonen. Bedre musikk hadde det også, med soundtrack av Tommy Tallarico.
 20. Virkelig? Kan ikke forstå hva CommanderKeen snakker om, det er jo helt vanlig å skrike ut n-ordet når du taper i spill. Det som er ille når man må skrive "n-ordet" og man har blitt så pisseredd for utrykket nigger, som slenges over en lav sko så lenge man ikke er hvit. Media må ta seg en feit jævla bolle og det kan du også. Det handler ikke om å være "pisseredd", det handler om respekt for andre samt respekt for den historiske konteksten ordet kommer fra. En kontekst du åpenbart ikke har noen som helst forståelse for. Om du er så jævla tøff så får du gå ut å si nigger opp i trynet på en afrikaner, vi vet begge at du ikke tør. Forslaget ditt er respektlaust overfor Sulphuras og afrikanere. Å skille på kva for mennesker som kan nytte ordet nigger i samme type kontekst er rasistisk. Du er klar over at det er vesentlig forskjell på ordet neger og ordet nigger? Neger kan til nød forsvares, nigger derimot er ensbetydende med rasisme. https://www.sprakradet.no/svardatabase/sporsmal-og-svar/neger/ Det er ingen kontekst som nødvendigjør bruken av ordet neger, det er mange alternativer som funker bedre.
 21. Virkelig? Kan ikke forstå hva CommanderKeen snakker om, det er jo helt vanlig å skrike ut n-ordet når du taper i spill. Det som er ille når man må skrive "n-ordet" og man har blitt så pisseredd for utrykket nigger, som slenges over en lav sko så lenge man ikke er hvit. Media må ta seg en feit jævla bolle og det kan du også. Det handler ikke om å være "pisseredd", det handler om respekt for andre samt respekt for den historiske konteksten ordet kommer fra. En kontekst du åpenbart ikke har noen som helst forståelse for. Om du er så jævla tøff så får du gå ut å si nigger opp i trynet på en afrikaner, vi vet begge at du ikke tør.
 22. Virkelig? Kan ikke forstå hva CommanderKeen snakker om, det er jo helt vanlig å skrike ut n-ordet når du taper i spill.
 23. Vet du hva jeg gjør når jeg ser en nyhet jeg ikke er interessert i ? Jeg blar forbi.
×
×
 • Create New...