Jump to content

Andreas Bjørnbekk @Gamer

Medlemmer
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

264 :)

About Andreas Bjørnbekk @Gamer

 • Rank
  Skribent, Gamer.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3499 profile views
 1. Sorry, men hvem er målgruppen? Folk som elsker LittleBigPlanet? Minecraft? Plattform- skyte- eller rollespill? Det er meg. Hva blir rake motsetningen av Dreams? Hvis én anmelder som gir spillet 10 hadde vært den eneste i verden, ville spille hatt en gjennomsnittskarakter på 100 på metacritic. Hva så? Det er ikke noe faktum at Dreams er så «bra» som metacritic-scoren skulle tilsi. Alle har sin egen mening, min er ganske godt beskrevet over, hvor jeg snakker om hvor fantastisk dette er som et skaperverktøy. Hva er du egentlig uenig i i anmeldelsen?
 2. Dreams er alt og ingenting – og det er litt sånn det føles også. ANMELDELSE: Dreams
 3. Hei! Jeg er ikke nødvendigvis lei i Soulsspill, jeg digger dem. Jeg synes bare ytterst få klarer å gjenskape den presisjonen og følelsen av brutalitet - men rettferdighet - som Soulsborne klarer nærmere hver eneste gang.
 4. Fallen Order tar inspirasjon fra mange hold, men bringer lite nytt til bordet. ANMELDELSE: Star Wars Jedi: Fallen Order
 5. Luigi's Mansion 3 er like koselig som det er skremmende. ANMELDELSE: Luigi's Mansion 3
 6. Hmm, LarZen... vet ikke jeg... jeg suger i FPS stort sett,og særlig mye i relativt raske spill der "ungdommens" reflekser trumfer "mannen i 50-årene" sine...som Call of Duty serien har vært. Ser en del andre som løper rundt i full fart hele tiden, og derfor løper inn i andre folk head on stadig, og den som da er kjappest vil da få kill. Hvis du da ikke allerede er skutt i ryggen..Men, det har jeg slutta prøve på, for jeg går tapende ut av sånne dueller stort sett. Dette er det første Call of Duty der jeg ikke sliter så veldig. Faktisk har jeg toppet lista flere med flest poeng/kills noen ganger!! DET har aldri skjedd før! Det jeg gjør, og det som dette spillet tillater at jeg gjør annerledes, er at at jeg kan tenke litt mer på hvor og hvordan jeg beveger meg i terrenget. Jeg tror banenes utforming er det som tillater dette. Jeg hadde egentlig gitt opp Call of Duty serien for lenge siden. Men fristelsen til å kjøpe det ble for stor da jeg hørte at de gikk tilbake til realistisk setting (om ikke annet) med Modern Warfare, og ikke alt dette Black Ops running on the walls pling plong tempo greiene som har vært. (Og hadde det vært Battle Royale som hadde vært fokus i nok et spill hadde jeg spydd... ) Jeg kjøpt det mest for singel player egentlig, men du verden så positivt overrasket jeg ble over multiplayer. Det er det jeg spiller mest, har ikke gjort ferdig singel player campaign... Gi det litt tid, lær banene bedre, og det vil løsne. Og tilpasningene man kan gjøre på våpnene etterhvert som man levler opp er veldig bra. Hilsen Mann i 50-årene... Helt enig!
 7. Modern Warfare er Call of Duty på sitt beste. ANMELDELSE: Call of Duty: Modern Warfare
 8. Trine 4 utgjør ingen revolusjon, men byr på gode og givende utfordringer. ANMELDELSE: Trine 4: The Nightmare Prince
 9. Klønete bevegelser er bare noe av det som gjorde at det ikke fristet å spille videre. SNIKTITT: Ghost Recon: Breakpoint
 10. Hva er det som er så SJW ved dette spillet da? At man spiller som to kvinner?
 11. Huff denne overskriften høres litt ut som formiddagen etter en slitsom natt på byen hvor man inntok en dårlig kebab før man la seg og våknet med en litt luftig og dårlig mage og ting gikk galt i hendelsesforløpet. Helt enig, og takk for beskrivelsen.
 12. Dette var faktisk veldig gøy! SNIKTITT: Minecraft Dungeons
 13. Sjarmerende grafikk og morsomme utfordringer venter i dette hjemsøkte herskapshuset. SNIKTITT: Luigi's Mansion 3
 14. Du må få mene at de sa absolutt kun saklige ting. IGN-journalisten må få mene at et krigsspill hvor man er en spesialsoldat som skal ta ut terrorister burde ha en mulighet til å være pasifist. Og jeg må få mene at de trakk frem alt for mange usaklige ting som negative elementer med spillet. Jeg har aldri sagt at de eller du ikke kan mene det de vil, så jeg skjønner ikke hvorfor du føler behov for å spørre om det. Jeg trodde det burde være mulig å kritisere andres meninger uten å først forsvare deres rett til å ha de meningene. Og jeg håper ikke du påstår at min kritikk er en del av IGN-hatet du nevner... Jeg har alltid likt realistiske militærsimulatorer/taktiske skytespill (ArmA, Raven Shield, Ghost Recon, SWAT4) mer enn Call of Duty og lignende, men har spilt de første Modern Warfare i mangel på noe bedre. Så kanskje jeg er mer vant til, og foretrekker, mer realistiske scenarioer. Så i mine ører virket kritikken av de realistiske elementene paradoksal. Spesielt når de likte realisme, men ønsket pasifist-modus. Eller at de begynte å dra inn respekt av militæret og andre før de vet noe som helst om det. Kanskje de burde slengt på, bare for sikkerhets skyld, at de håpet spillet ikke viste mangel på respekt for immigranter, transseksuelle og minoriteter bare for å være på den sikre siden. Omtrent like relevant. Men fortell meg vennligst hva det var de sa som var negativt? De sa aldri at noe var dårlig. Faktisk sa de ikke at noe som helst så dårlig ut. Det var ikke noe negativt om spillet i det hele tatt. Det du og andre mener var negativt fremstår for meg som at de snakket om konseptet (noe sånt som:) hyper-realisme i virkelighetssimulerende skytespill, som er en legitim filosofisk og etisk debatt. Igjen, null negativitet mot CoD: Modern Warfare. Til sammenligning, hva mente du om teksten jeg skrev? Synes du den var negativ?
×
×
 • Create New...