Jump to content

vara

Medlemmer
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Hvis FE kjøler ikke klarer å kjøle like bra som third party så kan det hindre boost clocks. Historisk så har vel FE hatt god silikon kvalitet.
 2. I følge kitgurutech har MSI 3080 gaming x trio kun 102% power limit... Hvis en relativt top end modell er så begrenset er det kanskje verd å vente på skikkelig custom card launch hvis man kjører full vannkjøling.
 3. https://www.nvidia.com/nb-no/geforce/graphics-cards/30-series/rtx-3080/ Oppdatert nå med "ikke på lager".
 4. Det kan fort hende at vanlig TUF er begrenset til 100% power limit. Betyr ikke noe hvis du kjører air cooling men ganske begrensende hvis du har vannkjøling.
 5. Skal forsøke å kansellere min ordre hos komplett da jeg fikk ingen ordrebekreftelse
 6. Buyer beware for billig third party kort. En del kan ikke gå over 100% power limit (gigabyte eagle OC for eksempel). FE har 115% power limit.
 7. Har mistanke om at komplett har problemer med ordresystemet og at alt egentlig er utsolgt.
 8. Bestilte fra komplett men ingen mail og får ikke logga meg inn på nettsiden. Litt nervøs nå Edit: Det står heller ikke under mindre ordre selv om de trakk penger fra kortet mitt ><
 9. Uansett hvor god performance det er på AMD kort så tviler jeg at det kommer til å påvirke priser. AMD har begrenset mengde med produksjon hos TSMC og AMDs cpu linje har større profittmargin. MAO det blir paperlaunch på AMDs kort og tar vel 1 år før man kan finne dem i rikelige mengder.
 10. Er det noe mer informasjon angående binning o.l? Ser at billig referanse er listet med 1710 mhz boost mens topp modellen til MSI har 1815mhz boost. Asus er ganske sketchy med tanke på at de ikke har oppgitt noen boost clocks før release.
 11. Dæven, tror all informasjon om dette er skjult bak login mur Hvis netonnet ikke tar for stor margin så kan det godt hende jeg bestiller der.
 12. Har alle nettbutikker sluttet med 50-60 dagers prismatch? Hadde vært greit i tilfelle AMD faktisk klarer å lage noe bra på grafikk fronten.
 13. Da blir det third party 3080 for meg. Det viser seg at 3080 founders har masse lim og nvidia har advart reviewers om at demontering av kjøler vil skade kjøleren. ref:
×
×
 • Create New...