Jump to content

vara

Medlemmer
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 :)
  1. 1% lows 2080 super i R6 og assassin's creed er jo katastrofale. Automatisk stryk hvis det ikke er feil på drivers/hardware på gamer sin side.
  2. Du ber om en skademelding som sendes. I tillegg så burde du kreve å få kompensert for legetimen. Uvisst om du får betalt for tiden du er hos legen, dette er ofte regulert av tariffavtalen men det faktum at du ble skadet på jobb kan ha noe med saken å gjøre. Kontakt fagforening og verneombud. Du får også ta ny prat med legen angående sykemelding og påpek at arbeidsgiver nekter å tilby tilpassede arbeidsoppgaver til deg. Evt. bytt fastlege etter denne saken da han/hun er åpenbart urimelig. Jeg vet at når jeg ble skadet på jobb så hadde fastlegen ingen spørsmål om sykemelding og skrev det ut på dagen. Fikk også beskjed fra fastlegen om at jeg skal ta vare på kvittering og at arbeidsgiver skal dekke alle merutgifter fra skaden.
  3. Hvis verdien er høy nok så vil ikke forbrukerklageutvalget godta kvittering for brevpost som dokumentasjon. Var vel en sak der ikke så lenge siden om telefon til 4000 som kjøper aldri mottok. Selger ble dømt til å betale tilbake hele summen+forsinkelsesrenter. Han hadde vist kvittering på pakke sendt og at det var nå kjøpers ansvar, evt posten. I dommen så ble det spesifisert at usporbar brevpost er unaturlig å benytte seg av når det er såpass store verdier på spill.
×
×
  • Create New...